Düzce’de çevreyi kirletene ceza ve temizlik - Karabük Haber Postası
duzcede cevreyi kirletene ceza ve temizlik xvryCXxK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Aralık, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de çevreyi kirletene ceza ve temizlik

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi çöplerini sokağa bırakan şahsa hem ceza kesti hem de attıklarını kaldırttı.

Düzce’nin Uzunmustafa Mahallesi’nde çevreyi kirleten şahıs zabıtanın takibinden kaçamadı. Belediyenin sıfır tolerans uyguladığı olay, Uzun Mustafa Mahallesi’nde meydana geldi. Bir vatandaş elektrikli araçla getirdiği çöplerini çöp kovasının yanında bulunan alana gelişigüzel attı. Ardından harekete geçen belediye ekipleri kısa sürede şahsı tespit etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, elektrikli bir aracın kasasında taşınan çöplerin mahalledeki ara sokakta bulunan çöp konteynerlerinin yanına bırakıldığının tespit edildiği bildirildi.

Zabıta Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerde olayın H.G. isimli kişi tarafından gerçekleştirildiği belirlendi. Ekipler tarafından tespit edilen şahıs hakkında, belediye encümeni tarafından cezai işlem uygulanması amacıyla tespit tutanağı düzenlendi. Ayrıca çevreyi kirlettiği alan, zabıta ekiplerinin denetiminde şahsın kendisine temizletildi.

Düzce Belediyesi, çevre kirliliğine karşı sıfır tolerans anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayarak, benzer olaylara karşı denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti. Belediye yetkilileri, çevre temizliği ve kamu düzeni konusunda taviz verilmeyeceğini belirterek, çevreyi kirletenlere hem cezai işlem uygulanacağını hem de kirlettikleri alanların bizzat kendilerine temizletileceğini duyurdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gw2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 10:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesini çocuklar yönetti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya bugün birbirinden kıymetli misafirlerini ağırladı. Şehit Metin Arslan İlkokulu öğrencileri Sadık Efe Bal, Elvin Deren Demirsoy, Ece Aslan, ve Ömer Karakavuz ile Atatürk Kamer Kreşi’nden gelen minik öğrencileri belediyede ağırladı. 23 Nisan’ın coşkusu cıvıl cıvıl belediyeyi sararken Başkan Çetinkaya geleceğin büyüklerine başkanlık makamını devretti.

Başkan Özkan Çetinkaya, Karabük’ün güzel çocuklarını belediyede ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, ziyaretçileriyle tek tek ilgilendi.

Çocuklara duyulan sevginin ve güvenin, yarınlara olan inancın en kıymetli göstergesi olduğunu vurgulayan Çetinkaya, geleceği emanet edeceğimiz nesiller için çalışmanın en büyük sorumlulukları olduğunu dile getirdi. Ziyaret sırasında makam koltuğunu çocuklara bırakan Çetinkaya, “Bu koltuklar, yarın ülkesine hizmet edecek evlatlarımızın emanetidir” sözleriyle çocuklara duyduğu güveni dile getirdi. Karabük Belediyesi, 23 Nisan’ın ruhuna yakışan sıcak ve samimi anlara ev sahipliği yaptı.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onların hayallerini dinleyen Başkan Çetinkaya, vatan sevdasının ve çocuklara duyulan sevginin aynı yürekte buluştuğunu belirterek, her hizmetin merkezinde bu anlayışın yer aldığını ifade etti. Miniklerin gözlerindeki umut ve heyecanın, geleceğe dair en güçlü motivasyon olduğunu söyledi.

Karabük Belediyesi KAMER kreşinden gelen çocuklar Başkan Çetinkaya’ya kendi çizdikleri resimleri hediye etti. Çetinkaya miniklerle özel olarak ilgilenirken bütün resimleri tek tek değerlendirdi. Neşeli anlara ev sahipliği yapan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya da çocuklara hediyeler takdim ederek bayramlarını kutladı. Başkan amcaları ile keyifli bir gün geçiren Atatürk KAMER kreş öğrencileri Belediyeden mutlu ayrıldı.

Ziyaret, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ın yanı sıra, Şehit Metin Arslan İlkokulu Müdürü Recep Türkoğlu, Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal, Atatürk KAMER Kreş Öğretmeni Perihan Özbek ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Bizi sosyal medyadan takip edin