Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Manşet Yayın: 18.10.2023 11:24 |Güncelleme:28.12.2023 11:54
Erasmus Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Erasmus Günleri kapsamında Karabük Üniversitesinde Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Karabük Üniversitesinde eğitim gören öğrencileri Erasmus’tan yararlanmaya teşvik etmek amacıyla Erasmus Days günleri kapsamında Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından 15 Temmuz Şehitler Konferans Salonunda Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketlilikleri bilgilendirme toplantısında Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü personeli tarafından öğrencilere Erasmus+Öğrenim ve Staj Hareketliliği, imkanları, Erasmus süresi, programdan yararlanma koşulları, dil puanı, gidilecek üniversitenin tercihi, hibe, derslerin denklikleri, konaklama gibi bir çok konu hakkında bilgi verildi.  Bilgilendirme toplantısı anlatımın ardından soru-cevap şeklinde devam etti. (Ramazan Öztürk)

Erasmus Bilgilendirme Toplantisi Yapildi 1 jpg

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Cezaevi firarisi gizlendiği çalıların arasında yakalandı

Gündem Yayın: 09.05.2024 04:48
İhlas Haber Ajansı
Cezaevi firarisi gizlendiği çalıların arasında yakalandı

Kastamonu’da 9 yıl 4 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi, gizlendiği çalıların arasında yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar neticesinde, ’silahla tehdit ve hükümlü veya tutuklunun kaçması’ suçundan hakkında 9 yıl 4 ay 21 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahıs G.C., kaçmaya çalıştığı esnada saklandığı çalıların arasında ekipler tarafından yakalandı.

Şahıs, emniyetteki işlemlerin ardından ceza infaz kurumuna teslim edildi.

Paylaş: