Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2023 12:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil karşı şeride geçip tarlaya uçtu: 1 yaralı

Karabük'te sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin karşı şeride geçtikten sonra tarlaya uçması sonucu 1 kişi yaralandı. Kaza Karabük-Kastamonu Karayolu Kadıbükü mevkiinde meydana geldi. M.T. sevk ve idaresindeki 78 BB 513 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi nedeniyle karşı şeride geçerek tarlaya uçtu. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan A.H.T. yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tekkeköy Belediyesi’ne haciz

Samsun’un Tekkeköy Belediyesi’ne, işten çıkarılan personellerin ’tazminatlarını ödemediği’ gerekçesiyle haciz süreci uygulandı. Belediye binasına gelen haciz memurları, polis eşliğinde araçlara el koydu.
31 Mart mahallî seçimlerinin akabinde Tekkeköy Belediyesi’nde işten çıkarılan 167 personel, hukuksal mücadele başlatmıştı. Belediye Başkanı Mustafa Candal’ın göreve gelmesinin akabinde işten çıkarılan çalışanların açtığı davaların bir kısmı sonuçlanırken, kazandıkları tazminatların ödenmediği öğrenildi.
Ödeme yapılmaması üzerine çalışanlar yasal yollara başvurdu. Edinilen bilgiye nazaran, dün belediyeye ilişkin 2 araç haczedildi. Bugün ise haciz memurları, polis takımları eşliğinde belediye binasına gelerek haciz sürecini sürdürdü. Lakin araçlara el konulmak istendiği sırada kimi belediye vazifelilerinin mani olmak istemesi üzerine polis ile belediye çalışanları ortasında kısa müddetli tartışma yaşandı.
Tartışmaların akabinde belediyeye ilişkin bir araç, haciz süreci kapsamında çekiciyle götürüldü. Günün ilerleyen saatlerinde ise belediyeye ilişkin yakıt ikmal aracı haczedildi.
Öte yandan, tazminatlarını alamayan emekçilerin belediyeye yönelik tüzel süreçlerinin devam ettiği bildirildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.