Reklam
Reklam

Başkan Güler’den Özgür Özel’e sert tepki

baskan gulerden ozgur ozele sert tepki 6e26lYjt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, CHP Genel Lideri Özgür Özel’in partisinin 21. Fevkalâde Kurultayı’nda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümete yönelik kelamlarına reaksiyon gösterdi.

Başkan Güler, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı’nın, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen isimli soruşturmalar üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelttiği nahoş tabirlerinin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

“Özgür Özel bir hayal kırıklığıdır”

Başkan Güler, “Çeyrek asırdır girdiği tüm seçimlerden, necip milletimizin oyları ile büyük zaferler ile ayrılan gerek bölgemizde gerekse de tüm dünyada ülkemizin sesini en yüksek tonda lisana getiren, ulusumuzun sözünüzü her yerde geçerli kılan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik, ana muhalefet partisi önderi Özgür Özel tarafından lisana getirilen şanssız sözler her kesimde büyük bir hayal kırıklığı oluşturmuştur” değerlendirmesinde bulundu.

“Hiçbir güç milletimizin iradesine, ülkemizin yükselişine, sayın cumhurbaşkanımızın liderliğine gölge düşüremez”

Başkan Güler açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Parti kurultayında sarf edilen, şık olmayan ve hakikatten fersah fersah uzak olan açıklamalar her şeyden ve herkesten evvel başta ülkemize ve milletimize hakaret niteliği taşımaktadır. Siyasi literatüre ve kavramlara çok yabancı olan, izahı yapılamayacak kadar bahislere uzak kalan, karşılık vermeyi bile kendimize zül addettiğimiz, temsil ettiği partinin kurumsal hafızasında dahi derin yaralar oluşturacak beyanatlardan ötürü pişmanlık duyulacağını ümit ediyoruz. Sayın Genel Başkan kamuoyunu manipüle edip gündemi değiştirmeye çalışmadan evvel, milletimizin gönlünde ve zihninde büyük bir rahatsızlık oluşturan, parti yetkililerinin de yargılandığı problemlerle ilgili muhasebesini yapıp şeffaf bir biçimde topluma hesap vermelidir. Herkes bilmelidir ki hiçbir güç milletimizin iradesine, ülkemizin yükselişine ve Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğine gölge düşüremez.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yanlış okula giden adayı jandarma sınava yetiştirdi

yanlis okula giden adayi jandarma sinava yetistirdi 1a7g7zs9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’un Havza ilçesinde sınav merkezini karıştıran üniversite adayı, jandarma ekiplerinin yardımıyla sınava yetişti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) bugün saat 10.15’te başladı. Samsun’un Havza ilçesinde sınava gireceği okulu karıştıran bir aday, İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından sınava zamanında yetiştirildi. Jandarma ekipleri, öğrenciyi resmi araçla alarak sınava gireceği okula götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin