Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ağustos, 2023 12:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Avcı’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı bildirisi

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle kutlama iletisi yayınladı.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’nın kutlama iletisi şöyle;
"Tarihi kaç ulu zaferle dolu necip Türk Milleti’nin, büyük bir inançla yürüttüğü İstiklal Harbi’ni, 30 Ağustos 1922’de kesin bir halde zaferle sonuçlandırmıştır. Bu zaferle birlikte, kadim yurdumuz Anadolu’nun bir defa daha ebedi vatanımız olduğu tarih önünde tescil edilmiştir. Milletimiz, tarihte eşine rastlanmayan bir hürriyet sevdası ile ulusal çabayı yürütmüş, düşmanın üzerine büyük taarruzda korkusuzca akın etmiştir. Böylelikle Türk Milleti’nin ismini tarihten silmek isteyenlerin emelleri başarısız olmuş, 29 Ekim’de 100.yılını idrak edeceğimiz Türkiye Cumhuriyeti, bu eşsiz zafer sonucunda kurulmuştur. Bugün gerek taşeron terör örgütleriyle gerekse ekonomik hücumlarla, bekamıza yöneltilen tehditler göstermektedir ki, 101 yıl evvel savaş meydanında mağlup ettiğimiz kuvvetler, emellerinden vazgeçmiş değildirler. Bu sebeple her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğimizi koruma etmemiz gerektiği açıkça ortadadır. Zira tarih boyunca bizleri savaş meydanlarında mağlup edemeyenler, ebediyen “ tefrika “ ile birliğimizi gaye almışlardır. Bu his ve niyetlerle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ ü yâd ederek, vatanı, milleti, ezanı, bayrağı için uğraş eden şehitlik mertebesine ulaşmış, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Yerleri cennet olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun."

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da Nisan karı: Ekipler yollarda teyakkuza geçti

Çorum’da kar yağışı tesirli olmaya başladı. Karayolları takımları tarafından kar yağışının tesirli olduğu yolda küreme çalışması başlatıldı.
Meteorolojinin soğuk hava iddiasında bulunduğu Çorum’da hava sıcaklığının düşmesinin akabinde kar yağışı tesirli olmaya başladı. Vilayet merkezinde de yağan kar yağışı yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü. Kar yağışı ile birlikte Çorum Belediyesi, Vilayet Özel Yönetimi ve Karayolları grupları teyakkuza geçti. Gruplar akşam saatleri itibariyle başlayan kar yağışının tesirli olduğu bölgelerde tuzlama ve küreme çalışması yürütüyor. Kar yağışı sebebiyle Çorum-Samsun karayolunda şoförler suratlarını düşürerek ilerliyor.
Çorum-Samsun karayolunda seyir halinde olan şoförlerden Eren Atalay, "Şu anda Nisan ayının ortalarındayız. Birinci sefer bu türlü bir kar yağışı ile karşılaşıyoruz. Şu an Çorum-Samsun karayolu ortasındayım ve ağır bir kar yağışı ile karşı karşıyayız. Bu aylarda hiç beklemediğimiz şeylerden bir tanesi kar yağmasıydı. Çok telaşlıyız, seyahatte da zorluk çekiyoruz. Buradan trafikteki bütün araç sahiplerine, sürücülere, tır sürücülerimize ve taksilere dikkatli olmalarını, inşallah hiçbir kaza bela olmadan seyahatlerini geçirmelerini diliyorum" dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.