Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Rize’de 74 kök Hint keneviri ele geçirildi

Gündem Yayın: 19.08.2023 12:12
İhlas Haber Ajansı
Rize’de 74 kök Hint keneviri ele geçirildi

rizede 74 kok hint keneviri ele gecirildi 0 bf9nsHT8
Rize’nin Çayeli ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 74 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü Narkotik Hatalarla Çaba Şube Müdürlüğü ile Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü grupları tarafından yürütülen operasyonlarla üst, araç ve ikamet aramalarında 74 kök Hint keneviri, 1 kesim halinde toplam daralı yükü 0,02 gram. esrar hususu, 1 modül halinde toplam daralı yükü 0,04 gram esrar unsurunun yanı sıra 1 adet Ruhsatsız Tabanca, 1 adet tabanca şarjörü, 22 adet tabanca fişeği, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Ele geçirilen hususlar ile ilgili Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü tarafından 5 şahıs yakalanarak haklarında isimli süreç başlatıldı.

Rize Vilayet Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizde önleyici faaliyetler kapsamında, gerek sivil ve resmi motorize gruplar gerekse yaya devriye unsurlarımızla 7/24 alanda faal olarak vazife yapılmaktadır. Tertipli olarak umuma açık cümbüş ve istirahat yerleri, okul etrafları, park ve bahçeler ile yol uygulamalarına yönelik denetimler ve şok uygulamalar yapılmaktadır. Cürüm ve suçluyla çabamız kararlılıkla devam etmektedir” sözlerine yer verildi.


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Osmancık’a ceviz büyüklüğünde dolu yağdı

Gündem Yayın: 06.07.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı

Çorum’un Osmancık ilçesinde sağanak ve dolu yağışı etkili oldu.

İlçede öğleden sonra etkili olan sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde gök gürültülü sağanak yağış etkili olurken bazı bölgelerde ise ceviz büyüklüğünde dolu yağdı. Çiftlikler Mahallesinde sera naylonlarını delen ceviz büyüklüğündeki dolu, ağaç yapraklarını ve cevizleri de yere serdi. Bazı dolu tanelerinin ise cevizden de büyük olduğu görüldü.

Paylaş: