Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Otomobil bariyeri aşıp şarampole uçtu: 1 yaralı

Video Haber Yayın: 17.08.2023 11:05 |Güncelleme:18.08.2023 16:01
Otomobil bariyeri aşıp şarampole uçtu: 1 yaralı

Karabük’te önündeki araca çarpmamak için manevra yapan otomobil, kontrolünden çıkarak şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Karabük-Safranbolu kara yolu Namal Kavşağı mevkiinde meydana geldi. Sabahattin B. idaresindeki 78 AJ 381 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerleri aşarak şarampole uçtu. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadın hafif şekilde yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, olay yerine gelerek kaza ile ilgili bilgi alırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Otomobil sürücüsü Sabahattin B., Safranbolu istikametine seyir halindeyken aynı istikamette seyreden başka bir otomobilin önüne kırması sonucu, çarpmamak için manevra yaptığı sırada kazanın meydana geldiğini söyledi.(İHA)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Amasya’da kargodan 80 litre kaçak alkol çıktı

Gündem Yayın: 09.07.2024 00:52
İhlas Haber Ajansı
Amasya’da kargodan 80 litre kaçak alkol çıktı

Amasya’da kargo kutusunda 80 litre kaçak etil alkol ele geçirildi.

Amasya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri kaçakçılık ile mücadeleye yönelik çalışma yürüttü. Ekipler, Z.U ve A.K isimli şahısların sahte içki yapımında kullanılan etil alkolü kargo yolu ile Amasya’ya getirdiklerini tespit etti. Yapılan aramada 80 litre kaçak etil alkol ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Paylaş: