Gençler Bayramınız Kutlu Olsun - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
19 2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
18 Mayıs, 2025 15:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Gençler Bayramınız Kutlu Olsun

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Karabük’te coşkulu törenlerle kutlanacak.

Milli Mücadelemizin başlangıcı olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. Yıldönümü tüm yurt genelinde olduğu gibi ilimizde de  çeşitli etkinliklerle kutlanacak.  “Türkiye Yüzyılı’na Yön Veren Gençlerle” sloganıyla hazırlanan kutlama programı kapsamında ilk tören 19 Mayıs Pazartesi günü saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’nda gerçekleştirilecek. Burada Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulacak. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından etkinlikler Yenişehir Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda devam edecek.

GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILACAK

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında

19 Mayıs Pazartesi günü  ilk olarak Gençlik Yürüyüşü yapılacak. Saat 10.30’da Şirinevler Çamlık Kent Ormanından başlayacak olan yürüyüş Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda sona erecek.

KUTLAMALARA STADYUMDA DEVAM EDİLECEK

Yenişehir Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri Saygı Duruşu ve İstikal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven tarafından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapılacak. Gençlik adına konuşma, gençlik adına şiirlerin okunmasının ardından  Halk Oyunları Gösterileri, Cimnastik Gösterileri, Step ve Aerobik Gösterileri, Karakucak Güreş Gösterileri, Taekwondo  gösterisi ve ödül töreni ile Stadyumdaki etkinlikler sona erecek.

VALİ MUSTAFA YAVUZ ‘DAN KUTLAMA MESAJI

Pazartesi günü düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramına tüm Karabük halkını davet eden Vali Mustafa Yavuz, yayımladığı kutlama mesajında şu ifade elere yer verdi:

“Türk Milleti’nin makûs talihini değiştiren büyük yürüyüşün başlangıcı olan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkışının 106. yıl dönümü ve Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun.

Bağımsızlık aşkının yüreklerde billurlaştığı bu kutlu gün; milletin kaderinin yinemilletin kendi ellerine teslim edildiği, hürriyet meşalesini Anadolu’nun dört bir yanına taşındığı destansı bir gündür.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak basmasıyla, esaret zincirlerini kırmaya ant içmiş bir milletin ruhu şahlanmış; vatan semalarında bağımsızlık nidaları yükselmiştir.

Bu anlamlı günü gençlerimize bayram olarak armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Bütün ümidim gençliktedir.” sözleriyle çağdaş, güçlü ve bağımsız Türkiye idealini genç nesillerin omuzlarına emanet etmiştir.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda tarih sahnesinde daha da yükselirken; gençlerimizin taşıdığı inanç, kararlılık ve bitmek bilmeyen enerji, bizlere yalnızca umut değil, aynı zamanda gelecek adına sarsılmaz bir güç vermektedir.

Biliyor ve inanıyoruz ki; bu topraklarda yeşeren her ideal, gençlerimizin azmiyle büyüyecek, bu milletin istikbali, genç yüreklerin attığı adımlarla aydınlanacaktır.

Bilimde, sanatta, sporda ve teknolojide destanlar yazacak gençlerimiz; aziz vatanımızı her alanda daha ileri taşıyacak; bayrağımızı dünyanın dört bir yanında gururla dalgalandırmaya devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle; ecdadımızın bizlere bıraktığı mirası, Türk Milleti’nin sonsuz azmiyle taçlandırarakher yeni 19 Mayıs’ı, daha büyük bir coşku ve gurur içinde kutlamayı temenni ediyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; istiklal uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, sevgili gençlerimizin ve tüm Karabüklü hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta yesil sahada cifte mutluluk qaraybj7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta yeşil sahada çifte mutluluk

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde Süper Amatör Lig’e yükselme maçında Muslu Belediyespor’da forma giyen Birkan Şengün, takımın 2 golünü kaydettiği maç sonunda kız arkadaşı olan Edanur Keserci’ye evlilik teklifi ederek yüzük taktı.

Filyos Sentetik Stadyumu’nda oynanan Muslu Belediyespor ile Çaycumagücüspor’un Süper Amatör Lig’e yükselme maçı sonrasında yeşil sahada ilginç görüntüler yaşandı. Muslu Belediyespor’un 23 numaralı futbolcusu Birkan Şengün, 2-1 galip geldikleri maçta takımın gollerini kaydetti.

Maçtan galip ayrılan Muslu Belediyespor takımı ve futbolcuları sevinçlerini yaşadığı sırada Birkan Şengün, kız arkadaşı Edanur Keserci’yi sahaya getirerek takım arkadaşlarınında hazır bulunduğu sahada yüzük taktı ve evlilik teklifi etti. O sırada tribünde olan taraftarlar ise ’Benimle evlenirmisin’ pankartı açarak Birkan Şengün ve Edanur Keserci çiftine destek verdi. Şengün’ün kız arkadaşı Edanur Keserci ise beklemediği bir olayla karşılaşırken şaşkına uğrayınca erkek arkadaşı Birkan Şengün’ün teklifi karşısında ‘Evet’ yanıtı verdi.

Evlilik teklifinin ardından duygu ve düşüncülerini paylaşan Birkan Şengün, “Benim için çok güzel bir gün. Sağ bek olarak maça geçtiğimde ilk golümü attım ve sonrasında forvete geçerek de gereğini yaptım. İki gol ile maçı aldık, takımca herkes güzel oynadı. Kız arkadaşıma da evlilik teklifi ettim. İki kutlama bir arada oldu. Şu an hayatımın en güzel günü. Tüm takımı tebrik ederim” dedi.

Evlilik teklifini erkek arkadaşı Birkan Şengün’den alan Edanur Keserci ise, “Ben çok mutluyum ve şaşkınım. Birkan’ı ve bizi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin