Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

GSİM’de Kazanlar Aşure İçin Kaynadı

Günlük Yayın: 30.07.2023 15:45
GSİM’de Kazanlar Aşure İçin Kaynadı

Muharrem Ayı münasebetiyle Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde aşure dağıtımı gerçekleştirildi.

Muharrem ayının bereketi ve paylaşmanın anlamı olan Aşure Günü münasebetiyle gerçekleştirilen aşure dağıtımı etkinliğine; Karabük Valisi Fuat Gürel, Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin, kurum müdürleri, kurum personelleri, antrenör ve sporcular katıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven; “Muharrem ayının tüm halkımıza bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Emeği geçen personellerimize teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

GSIMde Kazanlar Asure Icin Kaynadi2


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kent Meydanın Da Mac Çoşkusu

Safranbolu Yayın: 07.07.2024 15:19
Kent Meydanın Da Mac Çoşkusu

KARABÜK – Safranbolu’da Mac Heyecanı Kent Meydanında Tek Yürek İzlendi

Türkiye ve Hollanda arasında oynanan çeyrek final maçın da , Karabük’ün tarihi ilçesi Safranbolu’da büyük bir heyecanla takip edildi. Kent meydanında bir araya gelen futbolseverler, milli takımımızın mücadelesini coşkuyla destekledi.

Türkiye’nin futbol tutkunları, milli formamızı giyen oyuncuların performansını yakından izledi. Maç boyunca heyecan doruktaydı ve her iki takımın da gösterdiği mücadele alkış aldı. Tribünlerde yer alan taraftarlar, gol pozisyonları ve ataklarla  adeta maça ortak oldu.WhatsApp Image 2024 07 07 at 15.10.46 jpeg

 

Safranbolu kent meydanında toplanan vatandaşlar, milli takımımıza destek vermek için Türk bayraklarıyla donattıkları alanlarda coşkularını sergiledi. Maç sonunda mağlubiyet gözyaşları döküldü.

Karabük’ün tarih ve kültür dolu ilçesi Safranbolu, bu unutulmaz futbol gecesinde de” Türk milli takımının yanında yer alarak  birlik ve beraberlik ” mesajı verdi. kaynak (Simge AYKAN)