Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Günlük Yayın: 25.07.2023 15:38
Yazar:
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Yapıldı

İstihdamı geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif iş gücü programlarının belirlenmesi amacıyla Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü sekretaryasında düzenlenen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Vali Fuat Gürel Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya;  Karabük Belediye Başkan Vekili Seher Berker, Vali Yardımcıları Muhittin Gürel ve Osman Sak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İŞKUR İl Müdürü Mustafa Çalış, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, ilgili kurum ve kuruluşların müdürleri ile kurul üyeleri katıldı.

Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda istihdam ve mesleki eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında kurul üyelerine slaytlar eşliğinde genel bilgiler verilirken, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı karşılıklı görüş alışverişi ile sona erdi.(Haber Merkezi)

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Minik öğrenciye yol vermedi, duyarlı öğrenci gereğini yaptı

Gündem Yayın: 09.05.2024 20:36
İhlas Haber Ajansı
Minik öğrenciye yol vermedi, duyarlı öğrenci gereğini yaptı

Bolu’da okul önlerinde trafik polisi ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Denetimler esnasında 4’ncü sınıfa giden bir öğrenci, sabah saatlerinde kendisine yol vermeyen sürücünün plakasını polis ekiplerine şikayet etti.

Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından okul önlerinde denetimler arttırıldı. Polis ekipleri özellikle, araçların sık kullandığı şehrin giriş noktası olan Bolu-Mudurnu kara yolunda yaya geçidi ve kural ihlallerine yönelik uygulama noktası oluşturdu. Bolu-Mudurnu kara yolu üzerinde bulunan Koç İlköğretim okulunun önünde öğrencilerin öğle arası saatlerinde trafik polisleri denetim yaptı. Yaklaşık 2 saat süren denetimde 200’ün üzerinde araç denetlendi. Trafik kurallarına uymayan yayalara yol vermeyen ve ışık ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulandı. Yaya geçicinde yayalara yol veremeyen sürücülere 3 bin 135 lira para cezası kesildi.

Minik öğrenciye yol vermedi, öğrenci gereğini yaptı

Öte yandan polis ekiplerinin denetim yaptığı esnada 4.sınıfa giden bir öğrenci polis ekiplerinin yanına geldi. Sabah saatlerinde okula geldiği esnada bir aracın kendisine yol vermediğini görevli polise aktardı. Minik öğrenci araç plakasını not ettiğini söyleyerek polis ekibine bildirdi. Plakayı notları arasına alan polis, minik öğrenciye yapılacak olan KGYS incelemesinin ardından gereğinin yapılacağını ifade etti.