Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Birlik Medya Yöneticileri’nden Vekil Aksoy’la Kahvaltı

Gündem Yayın: 29.01.2023 14:55
Birlik Medya Yöneticileri’nden Vekil Aksoy’la Kahvaltı

Daha önce Ak Parti Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyaz Güneş ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Birlik Medya yöneticileri Ak Partili vekillerin ardından Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ile akşam yemeğinde bir araya gelmişlerdi.

Şehrin yöneticileri ve siyasetçileri ile  özel oturumlarda bir araya gelmeye devam eden Birlik Medya yöneticileri geçtiğimiz hafta sonu da  Memleket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy ve Memleket Partisi İl Başkanı Muharrem Uğur Ünsal  ile sabah kahvaltısında buluştular.                                                                                                                                                                            Sohbet havasında geçen görüşmede, başta Karabük gündemi olmak üzere ülke gündemi ile ilgili fikir alış verişinde bulunuldu. Milletvekili Aksoy “ Birlik Medya yönetimine bu nazik davetinden dolayı teşekkür ediyorum. Hoş ve güzel bir sohbet toplantısı oldu. Ben Birlik Medya yöneticilerine yayın hayatlarında başardılar diliyorum” dedi.                                                                                                                                              Birlik Medya yöneticileri tarafından yapılan açıklama da ise, Karabük’te basılı yayım olarak 2 gazetemizle birlikte günlük yayım yapan tek basın kuruluşuyuz. Karabük’e daha çok hizmet edebilmek, daha yararlı olabilmek, kamu görevi olan gazeteciliği halkın yararına ve kamuoyunun genel çıkarlarına daha iyi hizmet edebilmek için şehrimizin yöneticileriyle özel oturumlar da bir araya gelmeye devam edeceğiz vurgusu yapıldı. (Nurettin Acar)


Mesajınızı gönderin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Rize’de bir araç uçuruma yuvarlandı: 2 yaralı

Gündem Yayın: 07.07.2024 04:45
İhlas Haber Ajansı

Rize’nin İkizdere ilçesinde bir araç uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan iki kişi İkizdere Arama Kurtarma (İDAK) ve AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kaza, İkizdere ilçesi Sivrikaya köyü, Haziye Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, plakası öğrenilemeyen aracın sürücüsü H.K., seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu uçuruma yuvarlandı. Yaklaşık 300 metre yuvarlanan araç ağaçlara takılarak durabildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı servisine bildirdi. İhbarın üzerine olay yerine AFAD, İDAK, Jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler araçta bulunan sürücü H.K. ve B.K.’yi araçtan dışarıya çıkarttı. AFAD ve İDAK ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu yaralılar yola çıkartıldı. Yaralılara olay yerindeki ilk müdahalesinin yapılmasının ardından ambulanslar ile çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Paylaş: