Karabük Haber Postası Karabük Haber Postası

Vali Gürel Okul İnşaatlarını İnceledi

Gündem Yayın: 27.12.2022 14:51
Yazar:
Vali Gürel Okul İnşaatlarını İnceledi

Karabük Valisi Fuat Gürel, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda devam eden deprem güçlendirme ve onarım çalışmaları ile yıkımı yapılarak yeniden yapılan okul inşaatlarında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş ile birlikte Fevzi Çakmak Ortaokulu yapım inşaatı, Kıymet ve Mustafa Yazıcı Anadolu Lisesi deprem güçlendirme ve onarım çalışmaları, 75. Yıl Karabük Anadolu Lisesi deprem güçlendirme ve onarım çalışmaları, Şehit Şendoğan Topçu İlkokulu deprem güçlendirme ve onarım çalışmaları ile Namık Kemal İlkokulu’nda devam eden deprem güçlendirme ve onarım çalışmalarını inceleyen Vali Gürel, İl Özel İdaresi yetkilileri ile yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. (Halil Kızılyer)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 37 bin 180 adet makaron ele geçirildi

Gündem Yayın: 12.05.2024 00:12
İhlas Haber Ajansı
Samsun’da 37 bin 180 adet makaron ele geçirildi

Samsun’da kaçakçılık polisi tarafından 37 bin 180 adet makaron ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde düzenlediği operasyonlarda 31 bin 180 adet doldurulmuş, 6 bin adet sahte bandrollü boş makaron ile 2.5 kilo kaçak tütün ele geçirdi. 2 kişinin yakalandığı olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Paylaş: