Karabük Postası tarafından
18 Ağustos, 2022 13:23 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Yenice’de Asfalt ve Altyapı Çalışmaları

Yenice Belediye başkanı Zeki Çaylı, Vatandaşların  ulaşım konforunu arttırmak için asfaltlama çalışmaları ve alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi. Başkan Çaylı; "Asfalt hazırlık çalışmalarımız Aşağıköy-Karacakaya bağlantı yolunda devam ediyor. Aşağıköy-Karacakaya bağlantı yolunda yol güvenliği için duvar çalışması yapıyoruz. Altyapı çalışmalarımızın tamamlamasının ardından bölgede asfalt serimine başlayacağız. Bu yaptığımız çalışmalar ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi. MENDERES MAHALLESİ AŞAĞIKÖY'DE  PARKE ÇALIŞMALARININ BİR KISMI BİTTİ Sel afeti sonrası zarar gören Menderes Mahallesi Aşağıköy ana yolunda başlattıkları  parke yenileme çalışmalarının bir kısmının tamamlabdığını ifade eden Belediye başkanı Zeki Çaylı;  "Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar hizmet aşkıyla, gece gündüz demeden, durmadan, yorulmadan, enerjimizi kaybetmeden, halkımızdan aldığımız güçle Yenicemiz için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sel afeti sonrası zarar gören Menderes Mahallesi Aşağıköy ana yolunda başlatmış olduğumuz parke yenileme çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık. Geri kalan bölümlerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde çalışmalarımızı tamamen tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız" dedi. İSMETPAŞA MAHALLESİNDE ASFALT SERİMİNE BAŞLAYACAĞIZ İsmetpaşa Mahallesi ana yolunda asfalt öncesi hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ettiğini belirten Başkan Çaylı; "Altyapı çalışmalarımızın ardından yolda önümüzdeki günlerde asfalt serimine başlayacağız. Daha güzel bir Yenice için tüm ekiplerimizle ve tüm gücümüzle birlikte çalışmaya devam edeceğiz.  Sel afeti sonrası ilk günden bu zamana kadar mahallerimizde meydana gelen hasarları ortadan kaldırmak ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Çalışmalarımızı eş zamanlı birçok noktada sürdürüyoruz. Selde meydana gelen heyelan sonrası İsmetpaşa Mahallesi ana yolunda başlatmış olduğumuz taş duvar tahkimatı çalışmalarımıza devam ediyoruz. Biz, halkımıza hizmet etmek için buradayız" diye konuştu. (Nurettin Acar)

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zekâ Oyunları Turnuvası finalle sona erdi

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü takviyeli, Çaycuma Kaymakamlığı Proje Ofisi uyumunda ve Ummadığın Anda Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği iş birliğiyle yürütülen "Güçlü Çocuklar, Güçlü Yarınlar, Güçlü Türkiye" projesi kapsamında düzenlenen Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvaları, final müsabakalarıyla sona erdi.
9-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşen turnuvalarda, öğrenciler strateji, sorun çözme ve analitik düşünme hünerlerini sergiledi.
İlkokul kategorisinde 24 okuldan 117 öğrenci; Küre, Pentago, Abluka, Motif ve Equilibrio üzere oyunlarda yarıştı. Ortaokul seviyesinde ise 86 öğrenci, Kulami, Pentago, Küre, Mangala ve Abluka oyunlarında kıyasıya gayret etti.
Yarışmalar boyunca öğrencilerin sergilediği yüksek performans, izleyiciler ve danışman öğretmenler tarafından büyük takdir topladı.
Turnuva sonunda düzenlenen merasimde, dereceye giren öğrencilere madalya ve ikramları takdim edildi. Aktiflikte öğrenciler hem eğlendi hem öğrendi; aileler ve öğretmenler ise çocuklarının bu gelişim seyahatine tanıklık etmenin memnunluğunu yaşadı.
Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, yaptığı açıklamada, "Bu tıp projeler çocuklarımızın hem zihinsel gelişimine katkı sağlıyor hem de özgüvenlerini artırıyor. Tüm öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum," dedi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.