Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2025 20:27 tarihinde yayınlandı
0

Takla atan araçta birçok kişi yaralandı

Karabük’ün Yenice ilçesi yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir araç takla attı. Olayda çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Yaralılar, yapılan ilk müdahalelerin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazanın nedenine dair detaylı bir inceleme başlatılırken, yetkililer olayla ilgili çalışmalarını sürdürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ogrenciler 450 metre yuksekteki seyir terasi ve kanyonu gezdi YHZcLbgy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Öğrenciler 450 metre yüksekteki seyir terası ve kanyonu gezdi

Kastamonu’da eğitim gören öğrenciler, İl Emniyet Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen “Hayata Renk Verelim” projesi kapsamında ilk kez ziyaret ettikleri cam seyir terası ve kanyonda muhteşem manzaranın tadını çıkardı.

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Kronospan Orman Ürünleri firmasının desteklediği “Hayata Renk Verelim 2026” yerel sosyal sorumluluk projesi kapsamında, Kastamonu’da bulunan Reşit Çubukcuoğlu Ortaokulu öğrencilerine yönelik gezi programı düzenlendi. Öğrenciler kapsamında ilk kez kanyonları ve cam seyir terasını gezdi. İlk olarak Azdavay’da bulunan Atlı Turizm Merkezini ziyaret eden öğrenciler, Burada göl kenarında ve çeşitli aktivitelerle vakit geçirdi. Daha sonra ilçedeki Çatak Kanyonu’nda 450 metre yükseklikte kurulan cam seyir terasını gezen öğrenciler adrenalin dolu dakikalar geçirdi.

Daha sonra Pınarbaşı ilçesine giden öğrenciler, ilçede 3 kilometre uzunluğunda ahşap platform üzerinde Horma Kanyonunu geçti. Bölgedeki Ilıca Şelalesini de ziyaret eden öğrenciler, karşılaştıkları manzaraların kendilerini büyülediğini söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin