Reklam
Reklam

Şehit polis memurları için mevlit okutuldu

sehit polis memurlari icin mevlit okutuldu
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
0

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası aktiflikleri kapsamında, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Merkez Camii’nde manalı bir Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Programa Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Özel İdare Müdürleri, siyasi parti temsilcileri de katılarak polis teşkilatının yanında yer aldılar. Programda, başta şehit polisler olmak üzere tüm güvenlik güçleri için dualar edildi. Mescitte düzenlenen Mevlid-i Şerif sonrası iştirakçiler, güvenlik güçlerinin ve polis teşkilatının ülke için taşıdığı kıymeti bir kere daha vurguladılar.

Bu tıp aktifliklerin, toplumun güvenliği için çalışan polislere olan minnettarlığı ve saygıyı arttırmaya büyük katkı sunduğu söz edildi. Program, vatandaşların güvenlik güçleriyle olan bağlarını güçlendiren manalı bir aktiflik olarak hafızalarda yer etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin