Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Şubat, 2018 14:14 tarihinde yayınlandı
0

6 Yıl süren cinayet davası sonuçlandı

Sanığa 45 yıl hapis cezası verildi

Karabük’te 6 yıl önce çıkan bir kavga sonrası bir kişinin ölümü ve 2 kişinin yaralandığı cinayet davasında karar çıktı. 6 yıl süren dava sonucunda cinayeti işleyen şahsa kasten adam öldürme ve 2 kişiyi de kasten öldürmeye teşebbüsten 45 yıl hapis cezası verildi.
2012 yılında merkeze bağlı Kapullu Mahallesi Küpler mevkiinde aralarında husumet olan iki gurup barışmak için bir araya gelmişti. Erol Yavuz, Murat Coştu ve Ahmet Danabaş ile karşı guruptan Yalçın Aydın, Tahir Bar ve kardeşi Özcan Bar tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi sonrası bıçakla yaralanan Erol Yavuz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Murat Coştu ve Ahmet Danabaş yaralanmıştı.
45 YIL HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Karabük Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6 yıldır süren davada karar çıktı. Görülen duruşmaya tutuklu sanık Tahir Bar, avukatı Mustafa Koç ve olayda yaralanan Murat Coştu ve Ahmet Danabaş ile avukatları, hayatını kaybeden Erol Yavuz’un yakınları katıldı. Duruşmada son sözü sorulan sanık Tahir Bar, bir diyeceğinin olmadığını söyledi. Bunun üzerine mahkeme heyeti sanık Tahir Bar’a kasten adam öldürme suçundan müebbet hapis cezasına, iyi hal indirimi uygulanarak 25 yıl hapis cezasına, yaraladığı iki kişi için ise kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan ise 12’şer yıl hapis cezasına, iyi hal indiriminden dolayı da 10’ar yıl olmak üzere toplam 45 yıl hapis cezası verilmesine karar verildi.
Öte yandan, yaşanan olayda firari olan Özcan Bar ve Yalçın Aydın’ın ise yakalanması yönünde arama çalışmaları devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin