Reklam
Reklam
66e14caa056a7 jpg
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
11 Eylül, 2024 10:54 tarihinde yayınlandı
0

4-6 Yaş Kur’an Kursları Eğitim-Öğretime Başladı

Karabük İl Müftülüğü’ne bağlı 4-6 Yaş Kur’an Kursları 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı  başladı.

Yeni Eğitim-Öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla Karabük İl Müftüsü Ali Erhun ve İl Müftü Yardımcısı  Merve Yumlu, Karabük Merkez 4-6 yaş Kuran kursunu ziyaret ettiler.

4-6 yaş grubu öğrencilerin sınıflarını ziyaret eden İl Müftüsü Ali Erhun; “4-6 Yaş Kur’an kurslarında öğreticilerimiz, çocuklarımıza sevgiyi, saygıyı, merhameti, vatan ve millet sevgisini öğretiyorlar. Geleceğimizi temsil edecek gençlerimizin küçük yaşlarda bu şekilde eğitim almaları için 4-6 yaş Kur’an Kurslarımıza hassasiyet gösteriyoruz.Yeni eğitim-öğretim yılının ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, bu ilim yuvalarında eğitim gören çocuklarımız ve öğreticilerimize başarılar diliyorum.” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
turhalda yesilirmak suyu tasti bazi evleri su basti yOxMV31E
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Turhal’da Yeşilırmak suyu taştı, bazı evleri su bastı

Tokat’ın Turhal ilçesinde etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bazı mahallelerde su baskınları yaşandı. Almus Barajı’nda su seviyesinin yükselmesi ve dolusavaktan taşma riskinin gündeme gelmesi ilçede endişeyi artırırken, barajdan gelecek muhtemel taşkın öncesinde Borsa Mahallesi’nde çok sayıda ev sular altında kaldı.

Edinilen bilgilere göre, son günlerde etkili olan yağışlar nedeniyle Yeşilırmak kenarındaki evlerde su birikintileri oluşturdu. Özellikle Borsa Mahallesi’nde bazı evlerin giriş ve zemin katlarını su bastı. Bazı vatandaşların güvenlik amacıyla üst katlara çıktığı öğrenildi.

Mahalle sakinlerinden Abbas Keskin, yaşanan durumun endişe verici boyuta ulaştığını belirterek; “Şu an Turhal Borsa Mahallesi’ndeyiz. Almus Barajı hiç taşmamışken evler su altında kaldı. Bu tarafa doğru her yer deniz gibi. Yarın Almus Barajı taştığında ne olacak biz onu bilmiyoruz. İnsanlar ikinci kattan aşağı inemiyor. Evler su altında kaldı” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin