230 saatlik görüntü incelendi, ölümün sırrı kırık far parçasından çözüldü - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
230 saatlik goruntu incelendi olumun sirri kirik far parcasindan cozuldu T1wq9Pri
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

230 saatlik görüntü incelendi, ölümün sırrı kırık far parçasından çözüldü

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde yol kenarında cesedi bulunan kişinin vefatına ait yürütülen soruşturma, olay yerinde bulunan kırık far modülü ve 230 saatlik kamera imgesinin incelenmesiyle aydınlatıldı. Polisin titiz çalışması sonucu olayın trafik kazası olduğu belirlenirken, gözaltına alınan minibüs şoförü M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 19 Ekim’de İhsangazi-Araç kara yolu Kuşçular köyü mevkiinde meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine yol kenarında cesedi bulunan İbrahim Çakal’ın mevt nedeninin belirlenmesi gayesiyle, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir takım kuruldu. Olay yerinde kırık far kesimlerini bulan polis takımları, kaza bölgesine 10 kilometre uzaklıktaki Kent Güvenlik İdare Sistemi (KGYS) imajlarını inceledi. 230 saatlik kamera kaydını titizlikle pahalandıran gruplar, 13 araç ortasından kuşkulu olan minibüsü tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, Bartın’da aracını tamir ettirdiği belirlenen M.Ö.’nün kazaya karıştığı ortaya çıktı. Kuşkulu, Bartın’da yakalanarak Kastamonu’ya getirildi ve emniyetteki süreçlerinin akabinde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Michael Eneramo hayatını kaybetti

Türkiye’de Sivasspor, Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor formaları da giyen Michael Eneramo, geçirdiği kalp krizi sebebiyle hayatını kaybetti.
Eski futbolcu Michael Eneramo’dan acı haber geldi. 2010-2011 sezonunda Sivasspor formasıyla Türkiye kariyerine başlayan ve Beşiktaş, Karabükspor, Başakşehir ve Manisaspor’da da top koşturmuş olan Eneramo, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 40 yaşında hayatını kaybetti.
Nijeryalı eski futbolcu, söz konusu takımlarda çıktığı toplam 147 müsabakada 45 gole imza atmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin