Reklam
Reklam
230 saatlik goruntu incelendi olumun sirri kirik far parcasindan cozuldu T1wq9Pri
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Ekim, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
0

230 saatlik görüntü incelendi, ölümün sırrı kırık far parçasından çözüldü

Kastamonu’nun İhsangazi ilçesinde yol kenarında cesedi bulunan kişinin vefatına ait yürütülen soruşturma, olay yerinde bulunan kırık far modülü ve 230 saatlik kamera imgesinin incelenmesiyle aydınlatıldı. Polisin titiz çalışması sonucu olayın trafik kazası olduğu belirlenirken, gözaltına alınan minibüs şoförü M.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 19 Ekim’de İhsangazi-Araç kara yolu Kuşçular köyü mevkiinde meydana geldi. Vatandaşların ihbarı üzerine yol kenarında cesedi bulunan İbrahim Çakal’ın mevt nedeninin belirlenmesi gayesiyle, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel bir takım kuruldu. Olay yerinde kırık far kesimlerini bulan polis takımları, kaza bölgesine 10 kilometre uzaklıktaki Kent Güvenlik İdare Sistemi (KGYS) imajlarını inceledi. 230 saatlik kamera kaydını titizlikle pahalandıran gruplar, 13 araç ortasından kuşkulu olan minibüsü tespit etti.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucu, Bartın’da aracını tamir ettirdiği belirlenen M.Ö.’nün kazaya karıştığı ortaya çıktı. Kuşkulu, Bartın’da yakalanarak Kastamonu’ya getirildi ve emniyetteki süreçlerinin akabinde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
dunya kupasi heyecani yenisehir yazlik sinemasinda yasanacak 2XiQ3gJB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Dünya kupası heyecanı Yenişehir Yazlık Sineması’nda yaşanacak

Karabük Belediyesi tarafından düzenlenecek organizasyonla vatandaşlar, Dünya Kupası heyecanını Yenişehir Yazlık Sineması’nda kurulacak dev ekranda birlikte yaşayacak.

Karabük Belediyesi, kentte sosyal ve kültürel hayatı canlandırmaya yönelik etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye tarafından hazırlanan program kapsamında vatandaşlar, Dünya Kupası karşılaşmasını Yenişehir Yazlık Sineması’nda dev ekrandan izleme fırsatı bulacak.

Karabük’ün önemli sosyal yaşam alanlarından biri olan Yenişehir Yazlık Sineması’nda gerçekleştirilecek etkinlik, 14 Haziran Pazar günü saat 04.30’da Yenişehir Çamlık Camii’nde kılınacak sabah namazıyla başlayacak. Namazın ardından saat 05.30’da Karabük Belediyesi tarafından vatandaşlara çay ve çorba ikramı yapılacak. Saat 07.00’de başlayacak karşılaşma ise dev ekrandan takip edilecek.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, tüm vatandaşları programa davet ederek, amaçlarının şehirde birlik ve beraberlik duygularını güçlendirmek olduğunu söyledi.

2002 Dünya Kupası’nın toplumun hafızasında özel bir yere sahip olduğunu belirten Çetinkaya, “2002 Dünya Kupası’nda millet olarak unutulmaz günler yaşamış, aynı sevinçte ve aynı heyecanda buluşmuştuk. O günlerin coşkusunu ve birlik ruhunu yeniden yaşamak istiyoruz. Yenişehir Yazlık Sinemamızda hemşehrilerimizle birlikte Dünya Kupası heyecanını paylaşacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.

Pazar sabahı vatandaşlarla önce sabah namazında buluşacaklarını ifade eden Çetinkaya, daha sonra çay ve çorba ikramında bulunacaklarını, ardından da milli heyecanı dev ekranda hep birlikte yaşayacaklarını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin