Reklam
Reklam

23 Nisan Programı Belli Oldu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Nisan, 2017 14:14 tarihinde yayınlandı
0

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı belli oldu.  Kutlamalar, 23 Nisan Pazar Günü  saat 09.30’da İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  Atatürk Anıtında çelenk sunulması ile başlayacak.  Buradaki tören saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erecek.

KUTLAMALARA  AYDINLIKEVLER İLKOKULUNDA BAHÇESİNDE DEVAM EDİLECEK

Yenişehir Atatürk Anıtındaki törenlerin ardından kutlama programına Aydınlıkevler İlkokulu Bahçesinde devam edilecek.  Burada yapılacak olan kutlama programı öncesinde  Saat 10.00’da Milli Egemenlik Yürüyüşü yapılacak. Yürüyüş Alparslan Gazi Anadolu Lisesi önünden başlayarak Tevfik Fikret Caddesinden Aydınlıkevler İlkokulu bahçesindeki tören alanına ulaşılması ile sona erecek.

Aydınlıkevler İlkokulu bahçesindeki tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın mesajının okunmasın ardından İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse tarafından günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapılacak.  Daha sonra sırasıyla;  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Karabük Merkez İlk ve Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Ulusal Egemenlik Bayrak, Vatan ve Çocuk” konulu şiir okuma yarışmalarında birinci olan öğrenciler şiirlerini okuyacak. Ortaokul ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında “97. Yılında Milli Egemenliğimiz” konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenci kompozisyonunu okuyacak.  Şiir okuma, resim, kompozisyon ve spor yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.  Aydınlıkevler İlkokulu Birinci sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Canım Türkiyem” etkinliği yapılacak.  Aydınlıkevler İlkokulu ikinci sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Anadolu Ateşi” etkinliği yapılacak. Aydınlıkevler İlkokulu üçüncü sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu “15 Temmuz Demokrasi Marşı” etkinliğinin yapılmasının ardından dördüncü sınıf öğrencilerinin folklor gösterisinden sonra buradaki törenler sona erecek.

ULUSAL EGEMENLİK ÇOCUK ŞÖLENİ YAPILACAK

Yine 23 Nisan Pazar günü Karabük Kent Meydanında Ulusal Egemenlik Çocuk Şöleni düzenlenecek.  Kent Meydanındaki Şölen saat 14.30’da başlayacak. Şölende Dans ve Müzik gösterileri, Animasyon ve yarışmalar yer alacak. Şölen, akşam saat 18.00’da sona erecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin