Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında; Vali Yardımcıları Fatih Baysal ve Halis Hacıismailoğlu, ilçe kaymakamları ile ilgili kurum yetkililerinin katılımlarıyla “2026 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı” gerçekleştirildi.
Toplantıda, KÖYDES ödeneğinin ilçeler bazında dağılımı ile yatırım programına alınması planlanan projeler değerlendirildi.
Köylerin altyapı ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla hazırlanan program kapsamında; yol ve ulaşım hizmetleri, içme suyu ve kanalizasyon yatırımları ile ortak alım projeleri ele alındı. İl genelinde köy yollarının standartlarının yükseltilmesi, içme suyu tesislerinin güçlendirilmesi ve altyapı hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar görüşüldü.


122
2026 Yılı KÖYDES İl Tahsisat Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi
112
Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.
Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

