Bolu’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı aktiflikleri vatandaşlar tarafından büyük ilgiyle izlendi. Planörle dev Türk Bayrağı ve Atatürk portesi gökyüzünde dolaştı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106’ncı yıldönümü aktiflikleri Bolu’da heyecan ile kutlandı. 19 Mayıs kutlamaları Anıtpark’ta bulunan Atatürk anıtına çelenk sunma ile başladı. Anıtpark’ta yapılan konuşmaların akabinde onlarca genç ve vatandaşlar Karaçayır Kapalı Spor Salonu’na dev Türk bayrağıyla yürüdü. Yürüyüş sırasında Türk Bayrağı ve Atatürk fotoğrafının asılı olduğu planör, gökyüzü semalarında kent merkezini gezdi. Etkinlikler kapsamında kapalı spor salonunda çeşitli halk oyunları ve şovlar yapıldı. Spor salonunda koltukları dolduran izleyiciler büyük bir coşkuyla yapılan aktifleri izledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çeşitli spor kollarında uzunluk gösteren gençler, hünerlerini sergiledi.
Öte yandan Mudurnu ilçesinde de çeşitli etkinliklerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkuyla kutlandı.


77
19 Mayıs’ta gözler gökyüzündeydi
562
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

