Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
23 Temmuz, 2025 12:16 tarihinde yayınlandı
0

15 Temmuz Mahallesi’nde Halkın Sorunları Yerinde Dinlendi

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, mahalle toplantıları kapsamında bu kez Yazıköy 15 Temmuz Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Köse’ye toplantıda Belediye Başkan Yardımcıları Halil Bakkal ve Serkan Adabaş’ın yanı sıra birim müdürleri ve Belediye Meclis üyeleri de eşlik etti.

Çay sohbeti eşliğinde sıcak bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda mahalle sakinleri, talep ve sorunlarını doğrudan Başkan Köse’ye iletme fırsatı buldu. Vatandaşlar, özellikle park yenileme, asfalt çalışmaları ve içme suyu hatlarına ilişkin isteklerini paylaştı.

Başkan Köse, bu taleplerin 2025 ve 2026 yıllarına ait yatırım planlamaları içerisinde olduğunu belirterek, ekonomik kriz ve tasarruf tedbirlerine rağmen Safranbolu halkının ihtiyaçlarının karşılanmaya devam edeceğini vurguladı.

“Gelir getiren projelerle halkımıza hizmet ediyoruz”

Köse, belediyeye gelir sağlamak amacıyla hayata geçirilen sosyal tesisler, kafeler ve dikimevi gibi projelerden elde edilen gelirlerin, doğrudan halkın hizmetine aktarıldığını söyledi. Göreve geldiği dönemde borçlu olan belediyeyi, tasarruf anlayışıyla borçsuz hale getirdiklerini belirten Köse, “Halkımızı hiçbir zaman mağdur etmedik. Sosyal yaşam alanları ve fiziki yatırımlarla Safranbolu’yu geliştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Küçük vatandaştan büyük soru: “Ekonomiyi nasıl buluyorsunuz?”

Toplantı sırasında söz alan bir çocuk, Başkan Köse’ye “Ekonomiyi nasıl buluyorsunuz?” sorusunu yöneltti. Köse, “Ekonomi yönetilemiyor çünkü üretim yapılmıyor. Atatürk, ‘Köylü milletin efendisidir’ demişti. Ancak bugün çiftçilik, tarım, hayvancılık bitme noktasında. Emekliler ay sonunu getiremiyor. Ekonomi ancak üretimle düzelir,” şeklinde yanıt verdi.

Bir vatandaş ise söz alarak, “Bazı seçimler ideolojiktir ve hizmet gelmez. Ama siz hem hizmet ettiniz hem gönlümüzü kazandınız. Sizi tekrar başkan olarak görmek istiyoruz. Bu kez çok daha büyük farkla kazanacaksınız,” diyerek desteklerini dile getirdi.

Başkan Köse toplantının sonunda, “Halkımızın istek ve ihtiyaçlarını birebir yerinde dinliyor, çözüm üretmek için ekip arkadaşlarımla birlikte tüm gücümüzle çalışıyoruz. Safranbolu halkı daha huzurlu, sürdürülebilir ve erişilebilir bir kentte yaşamayı hak ediyor,” diyerek 15 Temmuz Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
imam hatipli kiz ogrenci ilceye birincilik ile dondu 5gWwuY4j
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

İmam Hatipli kız öğrenci ilçeye birincilik ile döndü

Devrekli İmam Lisesi kız öğrenci ilçeye birinciliği elde ederek döndü

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Devrek Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi 8/A Sınıfı Öğrencisi Ayşenaz Çengelcik Zonguldak’ta düzenlenen Akıl ve Zeka Oyunları İl Turnuvasında önemli bir başarıya imza atarak okunun gurur kaynağı oldu.

Ayşenaz Çengelcik il genelinde 40 öğrencinin katıldığı yarışmada temsil ettiği Devrek ilçesinden birinciliği elde ettiği başarıyla 5-6-7 Haziran tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek olan Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Turnuvası’nda Zonguldak’ı temsil etmeye hak kazandı.

Okul Müdürü İsmail Öztürk, elde edilen başarıya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi,” Öncelikle bu turnuvaya öğrencimizi hazırlayan öğretmenimiz Hande Bilgin Uraz’a oklum adına teşekkürlerimi sunuyorum. Öğrencimizin elde ettiği bu anlamlı başarı bizleri son derece gururlandırmıştır. Akademik başarının yanı sıra stratejik düşünme, sabır ve odaklanma gerektiren bu tür alanlarda öğrencilerimizin kendini göstermesi bizler için çok kıymetli. Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenimizi gönülden tebrik ediyor, Türkiye finallerinde de aynı başarıyı göstereceğine inanıyorum” diye konuştu

Devrek Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, bu başarıyla birlikte eğitimdeki nitelikli çalışmalarını bir kez daha ortaya koymuş bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin