Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Ekim, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

1.5 yıldır 4 yaşındaki kızını görebilmek için mücadele veriyor

Bursa’da 2016 yılında evlendiği eşi ile boşanma davası devam eden inşaat mühendisi U.Y, 1.5 yıldır 4 yaşındaki kızını görmek için mücadele veriyor.

Baba U.Y, 2016 yılında, eşi A.P.Y ile evlendiklerini ve bu evliklerinden bir kız çocuklarını olduklarını ancak 2020 yılında aile içi huzursuzluklarından dolayı boşanma kararı aldıklarını söyleyerek, “Kendim gibi inşaat mühendisi olan ve halen Bursa Uludağ Üniversitesinde doktora yapan eşim A.P.Y ile 2020 yılından bu yana boşanma sürecimiz devam ediyor ve davamız Yargıtay aşamasında. Evlilikten doğan kızım N.Y’yı, 5 aylıktan bu yana bana göstermediği için icra yolu ile görüyordum. İcra ile görüş kaldırıldığı için Bursa Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğüne başvurarak teslim alıyordum. Karabük Aile Mahkemesi çocuğum ile kişisel ilişki kurabilmem için her ayın 2. ve 4. haftasına tekabül eden hafta sonları görüş günü vermişti. Ancak karşı taraf yatılı vermemek için defalarca mahkemeye itiraz etti. Hatta akıl almaz bir iftira atarak beni cinsel tacizle suçladı. Şuan 4.5 yaşında olan kızımı görebilmek umudu ile Karabük’ten Bursa’ya ayda 2 hafta sonu 450 km yol gidiyordum. Hiçbir vicdana sığmayacak şekilde kızıma babası cinsel istismarda bulundu diyerek iftirayla kızımı bana vermemek veya göstermemek için türlü türlü yollara başvursa da savcılık tarafından iki kez takipsizlik raporu verildi. Çocuğumu görmek için mahkeme kararı olmasına rağmen, bana 1.5 yıldır kızımı göstermiyor. Kızıma hasret kaldım. Hukuk kuralları çerçevesinde bir baba olarak kızımı görmek ve onunla baba kız ilişkisini geliştirmek her vatandaş gibi benimde hakkım. Defalarca Bursa mahkemelerine başvurarak benim için uzaklaştırma kararı dahi aldırmaya çalıştı, ancak her defasında mahkeme ret verdi. Ancak bu sefer kendisi Bursa’da ikamet etmesine rağmen Ankara’dan hakkımda uzaklaştırma kararı aldırdı. Sırf bana kızımı göstermemek ve baba sevgisinden mahrum etmek için elinden geleni yapsa da ben hukuk mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim. Benim isteğim 1.5 yıldır kızını göremeyen bir baba olarak bu hasretimin dindirilmesini istiyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin