Reklam
Reklam
zonguldakta kacak tutun ve cay operasyonu 3 gozalti 12QRSUUi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ekim, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Zonguldak’ta kaçak tütün ve çay operasyonu: 3 gözaltı

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü takımları tarafından vilayet genelinde gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kaçak eser ele geçirildi.

Edinilen bilgiye nazaran, vilayet merkezinde ikamet eden F.Ü. (66) ve G.K. (51) ile Alaplı’da yaşayan A.K.’nin (38) kaçak tütün ve tütün mamulleri sattığı tarafında alınan istihbarat üzerine harekete geçen KOM takımları, şüphelilerin araç, iş yeri, ikamet ve eklentilerinde arama yaptı.

Aramalarda, 2 sigara sarma makinesi, 1 kompresör, 1 ton 100 kilogram kaçak tütün, 134 bin doldurulmuş makaron, 436 bin 600 boş makaron, 5 bin 840 sigara sarma kâğıdı, 25 paket nargile tütünü, 360 elektronik sigara likiti, 29 bin sigara filtresi, 240 plastik tütün sarma makinesi, 45 kilogram kaçak çay ve 53 adet cinsel içerikli eser ele geçirildi.

Operasyon kapsamında F.Ü., G.K. ve A.K. hakkında 5607 sayılı kaçakçılıkla uğraş kanununa muhalefet hatasından isimli süreç başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin