Reklam
Reklam

Zonguldak’ta FETÖ/PDY’den 9 şüpheli adliyede

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Ocak, 2017 08:35 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK ‘ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Zonguldak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Zonguldak Emniyet Müdürlüğü KOM ekiplerince düzenlenen baskında gözaltına alınan 9 şüpheli adliyeye sevk edildi.
Örgütün sözde ‘Çaycuma İlçe İmamı’ olduğu iddia edilen M.K. ile meslekten ihraç edilen doktor, vergi memuru, sağlık memuru ve öğretmenin de bulunduğu 9 şüpheli Cumhuriyet Savcılığı’na çıkartıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin