Zonguldak’ta dağdan kopan dev kaya yolu kapattı: Facianın eşiğinden dönüldü
Zonguldak’ın Alaplı ile Karadeniz Ereğli ilçeleri arasındaki tersaneler bölgesinde dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya parçası kara yoluna düştü. Yolun geçici olarak trafi

Tersaneler bölgesinde dağdan kopan tonlarca ağırlığındaki dev kaya parçası kara yoluna düştü. · Foto: İHA
Haberi dinle
0:00/~1 dk
Zonguldak'ın Alaplı ve Karadeniz Ereğli ilçelerini birbirine bağlayan kara yolunun tersaneler bölgesinde, dağ yamacından kopan tonlarca ağırlığındaki dev bir kaya parçası yola düştü. Şans eseri olay sırasında yoldan araç geçmemesi olası bir faciayı önledi.
Kaya parçasının yolu kapatması nedeniyle ulaşım aksarken, güvenlik güçleri güzergâhı tedbir amacıyla geçici olarak trafiğe kapattı. Bölgeye sevk edilen ekiplerin hızlı çalışmasıyla dev kaya yoldan kaldırıldı ve temizlik çalışmalarının ardından yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kaynak: İHA
İlgili Haberler
TümüResmi İlanlar
Tüm İlanlarYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.



