Reklam
Reklam

Zonguldak kartalları kan bağışında bulundu

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Mayıs, 2017 08:21 tarihinde yayınlandı
0

ZONGULDAK Kartalları Beşiktaş Taraftarları Derneği gönüllü kan bağışında bulundu. Zonguldak Kartalları Beşiktaş Taraftarları Derneği tarafından her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl 4. sü düzenlenen gönüllü kan bağış organizasyonu düzenlendi. Düzenlenen kan bağışına Dernek Başkanı İzzet Dursun, Kızılay Kan Merkezi Müdürü ve aynı zaman Beşiktaş kongre üyesi Selim Alan ve taraftarlar katıldı. Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Kızılay Kan Merkezi Müdürü Selim Alan, “Zonguldak Kartalları Beşiktaş Taraftarları Derneği ile bu tür organizasyonları her yıl geleneksel olarak düzenliyoruz. Bu yıl 4.sü düzenlendi. Bu tür etkinlikleri diğer dernek ve kurumlardan bekliyoruz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır. Ben başkan ve yönetimine Kızılay’a katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin