Karadeniz Ereğli 1. Amatör Ligin namağlup takımı Zonguldak Ereğli Spor (ZES) 13. haftada karşılaştığı Ereğli Demirspor’u 3-2 mağlup ederek ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Şehit Vefa Karakurdu stadında oynanan müsabakanın ilk yarısı Zonguldak Ereğli Spor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı da ise kıran kırana bir mücadele sergileyen takımlar izleyenlere adeta futbol resitali izletti. Karşılaşma Zonguldak Ereğli Spor’un 3-2 üstünlüğü ile sona erdi. Alınan bu sonucun ardından Zonguldak Ereğli Spor puanını 37 yaparak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.
Karşılaşma sonunda saha ortasında davul zurna ile kutlama yapan Zonguldak Ereğli Sporlu futbolcular Kulüp Başkanı Kaan Kocaman ve Teknik Patron Gürkan Eren’i hep birlikte havaya fırlatarak doyasıya eğlendiler.


Zonguldak Ereğli Spor ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etti
Çorum’da otomobil bariyerlere çarptı: 2 yaralı
Çorum’un Alaca ilçesinde otomobilin bariyerlere çarpması neticesinde meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, Alaca-Yozgat karayolu Sincan köyü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.E. idaresindeki 50 ABF 652 plakalı Fiat marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan A.C.K. yaralandı.
Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve Alaca Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Alaca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

