Reklam
Reklam
zeki yavru lige iyi bir baslangic yapmak istiyoruz PwSqmAvH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Zeki Yavru: “Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, Gençlerbirliği maçını kazanarak lige âlâ bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig gruplarından Samsunspor, hafta sonu karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı öncesinde hazırlıklarını Teknik Yönetici Thomas Reis idaresinde Nuri Asan Tesislerinde sürdürdü. İdman öncesinde açıklamalarda bulunan Samsunspor Kaptanı Zeki Yavru, “Bizim ismimize hoş bir hazırlık devri geçirdik. Evvel Samsun’da başladık sonra Hollanda’ya gittik. Hazırlık maçlarında tahminen istediğimiz sonuçlar olmadı lakin oyun manasında bizim için hoş geçti diyebilirim. Artık hazırız. Lige son iki gün kaldı. Lig başlayacak. İnşallah güzeliyle lige uygun bir başlangıç yapmak istiyoruz. Birinci maçlar zordur. O yüzden güzel konsantre olup lige güzel başlamak istiyoruz” dedi.

“3 puanla lige başlamak istiyoruz”

Galibiyetle lige başlamanın değerli olduğunu söz eden Zeki Yavru, “Her rakibin kendi içinde zorlukları var. Her maçın kendi zorlukları var. Biz de bunun şuurunda analizimizi yaptık. Maça hazırlanıyoruz. İnşallah bizim ismimize güzel geçer diye umuyorum. 3 puanla başlamak istiyoruz iç alanda. Sonrasında zati bu ay içerisinde 6 tane karşılaşma var bizim ismimize. Şiddetli bir süreç. İnşallah lige 3 puanla başlarsak moralli bir biçimde bu süreci de devam ettiririz” diye konuştu.

“İyi bir dönem geçirmek istiyoruz”

Geçen dönem yakalanan başarıyı tekrarlamak istediklerinin altını çizen Yavru, “Geçen döneme başladığımızda kimsenin bu türlü bir beklentisi yoktu. Süreç bizi maksada odakladı diyebiliriz. Bu dönem da farklı kulvarlarda 50 tane karşılaşma var. Lige başlayacağız, sonrasında Avrupa Ligi eleme maçının sonrasında ne olur daima birlikte göreceğiz, süreci yaşayacağız. İnşallah bizim ismimize uygun bir dönem olur. Zira güç bir dönem. Çok fazla maç var. Şu an kendi adıma bir amaç belirtmeyeceğim. En kıymetlisi bizim için topluluğumuzu, taraftarımızı geçen dönem çok ziyadesiyle memnun etmiştik. İnşallah bu dönem da onları memnun edebileceğimiz, bizim ismimize hoş bir dönem olur diye umuyorum” formunda konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin