blank
Mustafa Akgün tarafından
17 Mart, 2025 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zehra Ozan’dan Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı!

Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Gençlik ve Spor Karabük İl Müdürlüğü sporcusu Zehra Ozan, uzun atlama branşında sergilediği 4.86'lık dereceyle Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.  

 Özcan Kutlu Kapalı Salonunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli sporcuların kıyasıya yarıştığı şampiyonada, Zehra Ozan'ın gösterdiği performans dikkat çekti. Karabük'ü başarıyla temsil eden genç atlet, şampiyonada elde ettiği dereceyle hem şehrini gururlandırdı hem de antrenörleri ve destekçilerinin övgüsünü kazandı. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Zehra, başarısıyla Karabük’ü gururlandırmıştır. Antrenörümüz Aşkım Nur Bal’ın katkılarıyla genç sporcularımızın her geçen gün daha büyük başarılara imza attığını görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Miras kavgasında yengesini öldüren zanlı tutuklandı

Tokat’ta miras arbedesinde yengesini öldürüp kaçan Halim Çelik boş konutta yakalandı. Karakolda hatasını itiraf eden Çelik tutuklandı.
13 Haziran Cuma günü merkeze bağlı Hasanbaba Köyü’nde miras sıkıntısı nedeniyle çıkan tartışma kanlı bitmişti. Halim Çelik ile amcasının eşi Saliha Çelik ortasında miras nedeniyle yaşanan tartışma kısa müddette hengameye dönüşmüş; Halim Çelik, yanında getirdiği tabancayla Saliha Çelik’i vurarak olay yerinden kaçmıştı. Ağır yaralanan bayan kaldırıldığı Tokat Devlet Hastanesi’nde tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Jandarma Özel Hareket takımları kaçan kuşkulu Halim Çelik’i Hasanbaba köyünde boş konutta yakaladı. Karakola götürülen zanlı yengesini miras için öldürdüğünü kabul etti. Karakoldaki süreçleri tamamlanan zanlı çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin