blank
Mustafa Akgün tarafından
17 Mart, 2025 11:35 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zehra Ozan’dan Türkiye Şampiyonasında Büyük Başarı!

Türkiye Şampiyonası'nda mücadele eden Gençlik ve Spor Karabük İl Müdürlüğü sporcusu Zehra Ozan, uzun atlama branşında sergilediği 4.86'lık dereceyle Türkiye üçüncüsü olarak büyük bir başarıya imza attı.  

 Özcan Kutlu Kapalı Salonunda Türkiye'nin dört bir yanından gelen yetenekli sporcuların kıyasıya yarıştığı şampiyonada, Zehra Ozan'ın gösterdiği performans dikkat çekti. Karabük'ü başarıyla temsil eden genç atlet, şampiyonada elde ettiği dereceyle hem şehrini gururlandırdı hem de antrenörleri ve destekçilerinin övgüsünü kazandı. Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, “Zehra, başarısıyla Karabük’ü gururlandırmıştır. Antrenörümüz Aşkım Nur Bal’ın katkılarıyla genç sporcularımızın her geçen gün daha büyük başarılara imza attığını görmek bizi mutlu ediyor” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluştu

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, kentin önemli ticaret ve sosyal akslarından biri olan Ankara Caddesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Cadde üzerindeki iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Çetinkaya, esnafın talep ve beklentilerini dinleyerek yürütülen belediye çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret kapsamında vatandaşlarla da sohbet eden Çetinkaya, günlük yaşama ilişkin görüş ve önerileri dinleyerek taleplerin ilgili birimlerce değerlendirilmesi için not alınmasını sağladı.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Özkan Çetinkaya, şehir yönetiminde sahada olmayı ve istişare kültürünü esas aldıklarını belirterek, "Karabük’te hizmet anlayışımızın merkezinde hemşehrilerimiz yer alıyor. Esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan aldığımız her geri bildirim, şehrimizin geleceğine dair attığımız adımlarda yol gösterici oluyor. Daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Karabük için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çetinkaya, kamuoyunda yer alan bazı iddialara da açıklık getirerek Ankara Caddesi’ne ilişkin "yıkım" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını vurguladı. Ankara Caddesi için bir planlama sürecinin yürütüleceğini ancak herhangi bir yıkımın söz konusu olmadığını ifade eden Çetinkaya, Cumapazarı mevkiinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağını, sürecin vatandaşların hakları gözetilerek ve istişare içerisinde yürütüleceğini kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin