Karabük Postası tarafından
06 Haziran, 2023 10:53 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

ZBEÜ Engelsiz Kampüs sıralamasında Türkiye’de ilk 5’te

Engelsiz Üniversite Ödülleri kapsamında 10 biriminin Eğitimde ve Mekânda Erişilebilir olması dolayısıyla ödül almaya hak kazanan ZBEÜ, engelsiz bayrak alan Türkiye Üniversiteleri arasında 11 bayrakla beşinci sıraya yerleşti. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından bugün ‘Engelsiz Üniversite Bayrakları ve Program Nişanı Ödül Töreni’ düzenlendi. Törende, Devrek MYO, Ereğli Eğitim Fakültesi, Zonguldak MYO ‘Eğitimde Erişilebilir (Yeşil Bayrak), Diş Hekimliği Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezi, Prof. Dr. Durmuş Günay Kütüphanesi, Tıp Fakültesi ‘Mekânda Erişilebilir (Turuncu Bayrak), Fen Fakültesi ise hem mekânda hem de eğitimde erişilebilir olması dolayısıyla ödül almaya hak kazandığı açıklandı. Böylece, ZBEÜ 4 yeşil ve 7 turuncu bayrak sahibi oldu. 11 bayrak ile Türkiye üniversiteleri arasında beşinci sıraya yerleşen ZBEÜ’nün Engelsiz Bayrak Ödülünü ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, YÖK Başkanı Erol Özvar’ın elinden aldı. (İHA)

blank
Asuman Doğan tarafından
10 Nisan, 2025 10:41 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kaymakam Yazıcı’dan Emniyet Teşkilatına Kutlama Ziyareti

Safranbolu Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürü Cavit Yılmaz Tamtürk ve emniyet personelini makamında kabul etti.

Ziyarette teşkilatın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Kaymakam Yazıcı, emniyet mensuplarının toplum huzuru için gece gündüz demeden gösterdiği özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Yazıcı, personele görevlerinde başarılar diledi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.