Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
20 Ağustos, 2014 14:41 tarihinde yayınlandı
0

Zamanında Müdahale Can Kaybını Önledi‏

Safranbolu’da meydana gelen yangında, Safranbolu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile can kaybı yaşanmadan yangın söndürüldü. 

Önceki gün Barış Mahallesi Cambaz Sokakta Yağız Yıldırım’a ait iki katlı evde nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı. Komşuların fark ederek itfaiyeyi araması üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ettiler. İki katlı olan ev kullanılamaz hale gelirken,  olayda can kaybının olmaması sevindirdi.

Yangın haberini alır almaz olay yerine giden Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy ” Yangının çıkma sebebi araştırılacak.  Çok şükür ev sahibi ve ailesine bir şey olmadı. Ekiplerimiz ihbarı alır almaz 7 dakika gibi çok kısa bir sürede olay yerine intikal ederek can kaybını önledi. Yangını gören mahalle sakinlerinin ifadesine göre Safranbolu Belediyesi’nin İtfaiye ekipleri zamanında müdahale etmeseydi ev tamamen kül olurdu diye belirttiler. Yangının ardından da Safranbolu Belediyesi’nin kurmuş olduğu Hayır Çarşısı vatandaşımızın ihtiyaçlarına yardımcı olmak için hemen harekete geçti. Biz Safranbolu Belediyesi olarak her daim vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışacağız. Sadece iyi günde değil, kötü günlerinde de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına cevap verebilmek için buradayız.” dedi.

Başkan Aksoy ev sahibi ve yakınlarını teselli ederken, “Safranbolu Belediyesi ve şahsım olarak her zaman sizlerin yanındayım” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin