Zafer Partisi’nin Karabük ve Safranbolu Adayları Belli Oldu

Yusuf Korkmaz tarafından
17 Şubat, 2024 14:06 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1
Karabük ve Safranbolu ilçelerinde gerçekleştirilen belediye başkanlığı seçimleri için partiler adaylarını belirledi. Zafer Partisi'nin Karabük Belediye Başkan adayı, emekli polis memuru Ayhan Şensoy olarak belirlenirken, Safranbolu Belediye Başkan adayı ise Zafer Dikmen oldu. Emekli polis memuru Ayhan Şensoy, Karabük Belediye Başkanlığı için Zafer Partisi'nin adayı olarak seçimlere katılacak. Şensoy'un tecrübesi ve vatandaşlarla olan yakın ilişkileri, partisi tarafından aday olarak gösterilmesinde etkili oldu. Safranbolu ilçesi için ise Zafer Partisi, aday olarak Zafer Dikmen'i belirledi. Dikmen'in, Safranbolu'nun tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkma ve ilçenin gelişimine katkı sağlama konularındaki vizyonu, parti içinde tercih edilmesinde rol oynadı. Seçimlerin sonuçları merakla beklenirken, her iki aday da seçim sürecinde halkın nabzını tutarak projelerini ve vizyonlarını vatandaşlara aktarmak için çalışmalara başladı.

Yorumlar

  1. İsmail Yücel

    Hayırlı olsun her iki adayada başarılar dilerim.

Yeni yorumlara kapalı.

Bolu’da vinç yüklü tır çarptığı sinyalizasyon direğini yerinden söktü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Şubat, 2025 04:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da D-100 karayolunda denetimden çıkan vinç yüklü tır, sinyalizasyon direğine çarptı. Tırın çarptığı demir direk yerinden söküldü.
Kaza, D-100 karayolu Gölyüzü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Ankara istikametine seyreden Gürkan M. yönetimindeki 34 HL 6964 plakalı vinç yüklü tır, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sinyalizasyon direğine çarptı. Demir direği yerinden söken tırın lastiği koptu. 112 Acil Davet Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis, SEDAŞ ve karayolları takımları sevk edildi. SEDAŞ takımları tarafından yangın çıkmaması için sinyalizasyon sisteminin elektriği denetimli olarak kapatıldı. Polis takımları tarafından bölgede trafik denetimli olarak sağlanırken, tırın bulunduğu yerden kaldırılması için çalışma başlatıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.