Reklam
Reklam

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Şehirlioğlu Karabük’te Ziyaretlerde Bulundu

Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2025 21:16 tarihinde yayınlandı
0

Zafer Partisi Genel Başkan Vekili Ali Şehirlioğlu, Karadeniz turu kapsamında ilk durağı olan Karabük’ü ziyaret etti. Şehir girişinde partililer ve vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Şehirlioğlu, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerine Cuma Pazarı’ndan başlayan Şehirlioğlu, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından Ankara Caddesi ve Hürriyet Caddesi’nde esnaf ziyaretlerine devam etti. Şehirlioğlu yaptığı açıklamada, emeklilerin yaşadığı geçim sıkıntısı, Türkiye’nin güvenliği ve PKK tehdidi, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan’ın durumu ve Türkiye’nin sığınmacı politikası gibi konulara değindi. Şehirlioğlu, “Bir terörist başı, bir bebek katili hiçbir zaman bu kadar şehidimizin, gazimizin olduğu bir ülkede kalkıp da üniter devlet yapımızı bozmak için bir şey yapamaz. Zafer Partisi olduğu müddetçe bu vatanı böldürmeyiz, parçalatmayız.” dedi.

Şehirlioğlu, Zafer Partisi olarak politikalarını kararlılıkla sürdürdüklerini belirterek, “Biz hala politikamızı sürdürüyoruz. Terörist başına karşıyız. Türkiye’nin şu anda kadrolarımızla rahatlıkla yönetimine talibiz ve en iyi şekilde yöneteceğimize inanıyoruz. Yarın seçim yok, öbür gün seçim yok; biz seçim için burada değiliz. Halkımızla bütün bu sorunları paylaşmak için buradayız. Bugün de Batı Karadeniz turumuza ilk olarak Karabük’ten başladık. Genel Başkanımızın hem selamlarını getiriyoruz hem de buradaki halkımızdan ona iyi niyetlerini iletiyoruz.” dedi.

Şehirlioğlu, Karadeniz turuna Bartın ve Zonguldak ziyaretleriyle devam edeceğini ve vatandaşlarla buluşarak sorunlarını dinlemeyi sürdüreceğini açıkladı.

Haber videosu için TIKLAYINIZ!

679d15f630e3e
679d15e02fc65
679d15f600d4f
679d15f62ef23
679d15f627d19
Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin