Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehir merkezinde faaliyet gösteren lokanta, cafe ve pastanelerde denetim yaparak esnafa çeşitli uyarılarda bulundu.
Yapılan denetimlerde iş yeri açma ruhsatı, genel temizlik, iş önlüğü, yangın tüpü ve iş yerlerinde bulunan eksiklikler kontrol edildi. Karabük Belediyesi Zabıta ekipleri, lokanta ve pastanelerde yapılan üretimin, hijyen kurallarına uygun olup olmadığına da baktı. Sağlık ve hijyen konusunda esnafların dikkatli olması konusunda uyarılarda bulunan Karabük Belediyesi Zabıta ekipleri, periyodik aralıklarla yapılan denetimlerin devam edeceğini söylediler.


0
Zabıtadan Hijyen Denetimi
0
Karabük’te araçtaki 2 kişiyi böyle darbettiler
Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi defalarca kapıları açılarak darbedildi. Çevrede bulunan vatandaşlar kavgayı ayırırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Kavgaya karıştığı belirlenen şahıslar polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan, darp anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.


