Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında ilkokulda okuyan öncelikle 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin beden eğitimi ve oyun dersini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri amacıyla “Yüzme Bilmeye Kalmasın” projesi hayata geçirildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme antrenörleri nezdinde öğrenciler yüzme öğreniyor.
3 dönem halinde sürecek olan çalışma kapsamında öğrenciler yüzme antrenörleri eşliğinde yüzme eğitimi alıyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu beraberinde Şube Müdürü Mehmet Özdemir ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Olimpik Yüzme Havuzu’nda yüzme eğitimleri devam eden öğrencileri ziyaret etti.
Yapılan çalışmalar hakkında tesis amirinden bilgiler alan İl Milli Eğitim Müdürü Vargeloğlu, kurslara katılan öğrenciler ve öğrencilere eşlik eden öğretmen ve velilerle bir süre sohbet ederek, onlarında bu kurslarla ilgili görüş ve önerilerini dinledi.


“Yüzme Bilmeyen Kalmasın” projesi
KARDEMİR ve KTSO’dan iş birliği mesajı
Karabük’te sanayi ve iş dünyası temsilcileri önemli bir görüşmede bir araya geldi. Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’a iade-i ziyarette bulundu. Gerçekleştirilen ziyarette KTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri de hazır bulundu.
Ziyarette, demir çelik sektöründe yaşanan güncel gelişmeler ele alınırken, Karabük sanayisinin üretim kapasitesi, sektörün ihtiyaçları ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Taraflar, bölge sanayisinin gelişimi açısından ortak çalışma kültürünün önemine vurgu yaptı.
KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek KARDEMİR Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e teşekkür etti.

