Reklam
Reklam

Yusufeli’nde sıcak havadan bunalan gençler ’Ayı Hamamı’nda serinliyor

yusufelinde sicak havadan bunalan gencler ayi hamaminda serinliyor H4tUNRBT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ağustos, 2025 12:07 tarihinde yayınlandı
0

Artvin’in Yusufeli ilçesinde bulunan doğal gölet, hem doğaseverleri hem de serinlemek isteyenleri ağırlıyor.

Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı Sarıgöl köyünde, vatandaşlar tarafından ’Ayı Hamamı’ olarak isimlendirilen doğal gölet, sıcak havalarda serinlemek isteyenlerin uğrak noktası oldu.

Yöre halkının ’Ayı Hamamı’ ismini verdiği doğal gölet, derenin oluşturduğu küçük şelaleler ve taş havuzlardan oluşuyor. Bölgede daha evvel ayıların suya girip yüzdüğünü gören vatandaşlar, bu doğal oluşuma dikkat çeken bir isim verdi.

Yaz mevsiminin en sıcak günlerinde serinlemek isteyen gençler, Ayı Hamamı’na gelerek hem tabiatın tadını çıkardı hem de doyasıya eğlendi. Gölete gelen gençlerden Yiğit Yıldırım, Yusufeli’nin doğal hoşluklarından biri olan bu bölgenin bilhassa yaz aylarında sıkça ziyaret edildiğini belirtti. Yıldırım, “Yazın bu sıcak günlerinde Yusufeli’nin bilindik lokasyonlarından olan Ayı Hamamı’na geldik. Serinliyoruz, her şey çok güzel” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin