Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Rayo Vallecano maçı için taraftarları, stadyuma davet etti.
UEFA Konferans Ligi’nde adını son 8 takım arasına yazdırmak isteyen Samsunspor, İspanyol ekibi Rayo Vallecano ile son 16 turu ilk maçını Samsun’da oynayacak. Başkan Yüksel Yıldırım, zorlu maç öncesinde sosyal medyasından kulübün paylaşımına yorumda bulunarak taraftarları maça çağırdı.
Kendisinin de maça geleceğini dile getiren Yıldırım, “Sen kalbimin mehtabısın, güneşisin dediğimiz Samsunspor’umuzun bu çok önemli Avrupa gecesi sınavını sizlerle birlikte her anını yaşamak için ve gece sizlerle o mutlu anımızda birlikte olmak için Samsun 19 Mayıs Stadyum’unda olacağım. 19 Mayıs’ta buluşalım” dedi.


0
Yüksel Yıldırım: “19 Mayıs Stadyumu’nda buluşalım”
0
0
Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı
Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.
Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.
Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

