blank
Mustafa Akgün tarafından
10 Temmuz, 2025 11:39 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

YRP Safranbolu İlçe Başkanlığından Açıklama

Yeniden Refah Partisi (YRP) Safranbolu İlçe Teşkilatı, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya istinaden kamuoyunu doğru bilgilendirmek amacıyla bir basın duyurusunda bulundu.

Yapılan açıklamada, AK Parti Safranbolu İlçe Yönetimi’nde daha önce görev almış olan Dilek Yüksel’in, 3 Mayıs 2025 tarihinde AK Parti’den istifa ettiği ve 5 Mayıs 2025 itibarıyla Yeniden Refah Partisi'ne resmi üyeliğinin gerçekleştiği bildirildi.

Ayrıca, AK Parti'nin saha çalışmalarında aktif görev almış ve teşkilat faaliyetlerinde yer almış bir isim olan Tuğba Sakallıoğlu’nun da 2 Mayıs 2025 tarihi itibarıyla Yeniden Refah Partisi Safranbolu İlçe Teşkilatı'na üye olduğu ifade edildi.

Katılımlara dair duyurulan bilgilerin resmi evrak ve tarih kayıtlarına dayandığına dikkat çekilen açıklamada, bu sürecin herhangi bir siyasi manipülasyon amacı taşımadığı; sadece Yeniden Refah Partisi'nin büyüyen kadrolarının kamuoyuyla paylaşılması amacı taşıdığı vurgulandı. Açıklamanın sonunda, Yeniden Refah Partisi’nin kimseyi hedef almadan, saygı çerçevesinde; ahlaklı, ilkeli ve üretime dayalı siyaset anlayışıyla yoluna devam edeceği mesajı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Temmuz, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KBÜ İle Trabzon Üniversitesi arasında Sosyalfest iş birliği protokolü imzalandı

Karabük Üniversitesi(KBÜ) ile Trabzon Üniversitesi ortasında, Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı.
Sosyalfest 2025’e yönelik kurumsal paydaşlık süreci kapsamında Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ile bir ortaya geldi.
Ziyarette Karabük Üniversitesi Kurumsal İrtibat Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Murat Bulut ve Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Abdurrahim Topal da yer aldı.
Gerçekleşen ziyarette, iki üniversitenin toplumsal bilimler odağında yürütebileceği ortak projeler, akademik etkileşimi artıracak adımlar ve öğrencilerin iştirakini önceleyen çalışmalar değerlendirildi.
Görüşmenin akabinde Sosyalfest 2025 Kurumsal Paydaşlık Protokolü imzalandı. Protokol kapsamında iki üniversite, Türkiye’nin birinci ve tek toplumsal bilimler temalı şenliği olan Sosyalfest’in kurumsal paydaşı olarak birlikte hareket edecek.
Gençlerin toplumsal meselelere hassaslığını artırmayı, toplumsal sorumluluk projelerine teşvik etmeyi ve toplumsal bilimlerin uygulanabilirliğini artırmayı amaçlayan iş birliği kelam konusu protokol ile somut hâle getirilecek.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık merasimde yaptığı konuşmada üniversitelerin vereceği dayanakla ilgili olarak, "Sosyalfest üzere vizyoner bir tertibe üniversitelerimizin kurumsal seviyede dayanak vermesi, gençliğin kıymetler ekseninde yetişmesine değerli katkılar sağlayacaktır. Trabzon Üniversitesi ile bu ortak paydada buluşmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi.
Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ise bu iş birliği sayesinde gençlerin toplumsal bilimlere ilgisinin artacağını belirterek, "Üniversitelerimiz ortasındaki bu sinerji, Türkiye’nin geleceğine hizmet edecek değerli bir adımdır" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.