Reklam
Reklam
f12 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
28 Eylül, 2025 14:36 tarihinde yayınlandı
0

YRP Karabük Teşkilatı Kahvaltıda Buluştu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Karabük İl Başkanı İsmail Özer’in önderliğinde, il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla bir kahvaltı ve istişare toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, parti içi birlik ve beraberliğin pekiştirilmesinin yanı sıra, geleceğe yönelik hedefler ve yürütülecek çalışmalar ele alındı. Yapılan açıklamada, teşkilat mensuplarının azim ve heyecanının, partinin siyasi yürüyüşüne güç kattığı vurgulandı. Açıklamanın devamında, “Aziz milletimizin teveccühüyle ülkemizi adalet, huzur ve refahla buluşturacağımıza olan inancımız tamdır. Birlikte daha güçlü, birlikte daha büyük Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin