YRP,  5000 Evlerde Seçim İrtibat Ofisi Açtı - Karabük Haber Postası
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
26 Şubat, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
0
0

YRP,  5000 Evlerde Seçim İrtibat Ofisi Açtı

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi tarafından 5000 Evler’de Seçim  İrtibat Bürosu açıldı.

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, “Karabük 5000 Evler Betim İş Merkezinde, sevgili hemşerilerimizin katılımıyla seçim irtibat ofisimizi açtık. Burası, sizlerle daha yakın temas kurabileceğimiz, fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir yer olacak. Karabük’ümüz için yapacak çok işimiz var ve bu yolda sizlerin desteği bizim için çok önemli. Ofisimizde sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız.  Bekleriz”  dedi. (Ramazan Öztürk)

428711429 7609147315770713 215823976045147739 n jpg 428689012 7609146519104126 6422814364696517076 n jpg

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplida gelecegin teknolojileri konusuldu 9rVqXZhO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’da geleceğin teknolojileri konuşuldu

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrenciler, artırılmış, sanal ve karma gerçeklik teknolojileriyle tanıştı.

Zonguldak’ın Alaplı Karşıyaka Ortaokulu’nda gerçekleştirilen etkinlikte, Bartın Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Berk Üstün tarafından “Gerçeği Yeniden Tanımlamak: Artırılmış Karma Sanal Gerçeklik” başlıklı sunum yapıldı. Fen Bilimleri öğretmeni Vahit Uludağ’ın koordinatörlüğünde düzenlenen söyleşide, teknolojinin günümüzdeki kullanım alanları ve gelecekteki etkileri öğrencilere örneklerle anlatıldı.

Programa, İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, Şube Müdürleri Yakup Keleş ve Yüksel Önder ile Okul Müdürü Ersan Atlıhan da katıldı. Etkinlikte konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Cevat Çevik, bu tür bilimsel çalışmaların öğrencilerin vizyonunu geliştirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi. Program sonunda katkı sunan öğretmen ve idarecilere teşekkür edildi.

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri’nin, gençlerin bilimsel düşünme becerilerini geliştirmeye ve teknolojiye yönelik farkındalık oluşturmaya katkı sağlamaya devam ettiği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin