Ramazan Öztürk tarafından
26 Şubat, 2024 12:27 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

YRP,  5000 Evlerde Seçim İrtibat Ofisi Açtı

31 Mart tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanan Yeniden Refah Partisi tarafından 5000 Evler'de Seçim  İrtibat Bürosu açıldı.

Yeniden Refah Partisi Karabük Belediye Başkan Adayı İsmail Özer, "Karabük 5000 Evler Betim İş Merkezinde, sevgili hemşerilerimizin katılımıyla seçim irtibat ofisimizi açtık. Burası, sizlerle daha yakın temas kurabileceğimiz, fikir alışverişinde bulunabileceğimiz bir yer olacak. Karabük'ümüz için yapacak çok işimiz var ve bu yolda sizlerin desteği bizim için çok önemli. Ofisimizde sizlerle birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağız.  Bekleriz"  dedi. (Ramazan Öztürk) blank blank    
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin