Reklam
Reklam

Yolbulan: “Tur Atlamaya Gidiyoruz Turistik Geziye Değil”

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2014 13:04 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor Tur’dan Emin

Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Norveç’te Rosenborg ile oynayacakları rövanş maçında turu atlayan taraf olacaklarını söyledi. 

Başkan Yolbulan Norveç’e tur atlamaya gittiklerini, turistlik geziye gitmediklerini belirterek, “Tura geçeceğimize olan inancımızı devam ettiriyoruz. Rosenborg’u deplasmanda yenecek, en azından gollü berabere kalacak gücümüz var. Umutlu gidiyoruz. Gol atarak turu geçeceğimize inanıyoruz. Arjantinli Viaola’nın bu maça yetişmesi için lisansını yetiştirmeye çalışıyoruz. UEFA kurallarına göre bir futbolcu değiştirme hakkına sahibiz. İnşallah yetiştirip Viaolo’yu maç kadrosunda görmek istiyor hocamız. Rosenborg bu hafta kendi liginde deplasmanda 4-1 mağlup olmuş. Geniş bir kadroları yok ve formsuz bir takım. Sonuçta bu Avrupa maçı ve ellerinden geldiği kadar asılacaklardır. Önemli olan bizim nasıl oynayacağımız. Biz iyi oynarsak turu atlayacak taraf oluruz. Biz Norveç’e tur atlamaya gidiyoruz, turistlik geziye değil” dedi.
İSHAK KONUSU
Milli oyuncuları İshak Doğan’ın transferi konusunda ise başkan Yolbulan, Trabzonsor ve Kardemir Karabükspor arasında hiçbir sorun olmadığını vurgulayarak, “Bizim Trabzonspor ile anlaşmamız Soner ve Aykut olursa belli bir de ücret. Eğer sadece Aykut olursa ücret biraz daha artıyor. Biz sözleşmemizi buna göre yapıyoruz. Bizim Aykut’lu ve Soner’li rakamlarımız belli. Hangisi olursa olsun sorun yok. Aykut ile zaten hiç sorun yok. Soner’i Trabzonspor yönetimi ikna ederse ve Karabük’e gelirse ki, biz Soner’i zaten istiyoruz. Gelmek istemiyorsa da zorla olacak hali yok. O nedenle iki olasılık açık. Trabzonspor yönetimi ile biz mutabıkız” açıklamasında bulundu.
FORVET HAFTA SONUNA BİTER
Başkan Yolbulan, Fransız forvet Guillaume Hoarau transferi hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu söyleyerek, “Bizim hiçbir şekilde bu futbolcuyla irtibatımız yok. Bize gelen bir teklif de yok. Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil” açıklamasında bulundu.
Forvet noktasında çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yolbulan sözlerini şöyle tamamladı:
“Forvet noktasında çalışmalarımız sürüyor. Bu hafta sonuna kadar bunu çözeriz. Takım Norveç’te iken biz bu işi bitirmenin gayreti içindeyiz. Üzerinde uğraştığımız ve görüşme halinde olduğumuz bir oyuncu var. Eğer o olmazsa alternatif olarak tuttuğumuz bir oyuncu daha var.”

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük’te trafiğe kayıtlı araç sayısı 87 bin 424 oldu

8f80121b 62f3 4c0b abf8 602085c962da
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 14:16 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre Karabük’te Mayıs ayı sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 87 bin 424 oldu. Kentte en fazla otomobil bulunurken, motosiklet sayısı da 14 bin 549 olarak açıklandı.

TÜİK’in açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde Mayıs ayında 159 bin 623 taşıtın trafiğe kaydı yapılırken, toplam motorlu kara taşıtı sayısı 34 milyon 361 bin 85’e yükseldi.
Verilere göre Karabük’te trafiğe kayıtlı 87 bin 424 aracın 49 bin 284’ünü otomobil, 10 bin 633’ünü kamyonet, 14 bin 549’unu motosiklet, 6 bin 910’unu traktör, 3 bin 447’sini kamyon, 1 bin 619’unu minibüs, 600’ünü otobüs ve 382’sini özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.

Batı Karadeniz illeri arasında ise Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 213 bin 108, Bartın’da ise 70 bin 896 olarak kayıtlara geçti.

Bizi sosyal medyadan takip edin