Yoğun kar elektrik tellerini kopardı, direkleri devirdi
Karabük’ün Yenice ilçesinde kar yağışı sonrası elektrik telleri koparken bazı direkler de devrildi.
Olay ilçeye bağlı Şirinköy köyünde meydana geldi. Gece boyu etkili olan kar yağışı köyde hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun kar nedeniyle bazı elektrik direkleri devrilirken bazı alanlarda da elektrik telleri koparak zarar gördü. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.
Arızaların giderilmesi için çalışma başlatıldı.
Trabzon’da sel ve su baskınları sonrası temizlik çalışmaları gecede sürüyor
Trabzon’da bugün tesirli olan şiddetli yağışın yol açtığı sel ve su baskınlarından en fazla etkilenen 2 nolu Beşirli ve Pazarkapı mahallelerinde temizleme çalışmaları gecede sürüyor.
Büyükşehir Belediyesi takımları, sel sularının getirdiği çamurları temizleyerek gün ağardığında her iki bölgede hayatı olağana döndürmek için büyük uğraş sarf ediyor.
Şehrin en hareketli bölgeleri olan iki noktada selin getirdiği çamur birikintilerinin temizlenmesi için ağır uğraş harcayan Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışmalarının sabaha kadar süreceği öğrenildi.
Caddeler, yaya kaldırımları ve su baskınına uğrayan iş yerlerindeki çamur birikintilerinin temizlenmesi için ağır bir çalışma yürütüldüğünü belirten Büyükşehir Belediye Lider Vekili Faruk Kanca, "Bütün takımlarımızı, sel ve su baskınlarından en çok etkilenen Moloz ve Beşirli semtlerimize yönlendirdik. 184 işçi ve 165 araç ile çalışmalarımız sürüyor. Yeni günün birinci ışıklarıyla birlikte hayatı olağana döndürmeyi, yaya kaldırımlarımızı sel artıklarından büsbütün temizleyi ve esnaflarımızın dükkanlarını sıkıntısız olarak açabilmelerini sağlamayı hedefliyoruz" dedi.