karabuk
İmsak 06:00
Güneş 07:25
Öğle 13:08
İkindi 16:09
Akşam 18:41
Yatsı 20:00
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
24 Temmuz, 2018 12:17 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Yılmaz: “İyi bir takım oluşturup ligde ses getireceğiz” 

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz, "Lige girene kadar iyi bir takım oluşturup ses getireceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi. İkinci etap kamp çalışmalarından ilk hazırlık maçında Altınordu’ya 1-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor sezon hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor. Spor Toto 1. Lig ekiplerin Kardemir Karabükspor Erzurum'da sürdürdüğü kamp çalışması kapsamında Altınordu ile oynadığı ilk hazırlık maçının ardından sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam ediyor. Teknik Direktör Fikret Yılmaz yönetiminde gerçekleştiren antrenman, düz koşu çalışmasıyla başladı. Yaklaşık 2 saat süren idman, futbolcuların pas çalışmalarıyla sona erdi. Yeni transferler İbrahim Kaş ve Yavuz Aygün antrenmana katıldı. “İYİ BİR TAKIM OLUŞTURUP LİG DE SES GETİRECEĞİZ” Teknik Direktör Fikret Yılmaz, kampın etkili ve verimli geçtiğini belirterek, “Camia olarak bütünleşmek üzereyiz. Bir hazırlık dönemi maçı yaptık Altınordu ile. Bu ligin en iyi takımlarından bir tanesiydi. Biz daha yüzde 30 kapasitesi ile oynamamıza rağmen takımımız çok iyi bir görüntü sergiledi. Karşımızdaki takım Spor Toto 1. Lig’inin en iyi takımlarından biri ve tam kadro oynadılar. Bu bizi çok umutlandırdı. Tek isteğim Karabük şehrinin takımına sahip çıkması. Biz Karabük taraftarını çok seviyoruz. Bu ligde çok iyi işler yapacağımıza inansınlar ve bilsinler. Çünkü dün oynadığımız hazırlık müsabakasında bu ışığı gördük. Dört oyuncu daha almayı planlıyoruz, buna mecburuz, eksiklerimiz var. Lige girene kadar iyi bir takım oluşturup ses getireceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın” dedi. Tecrübeli defans oyuncusu İbrahim Kaş ise kampta ilk defa böyle bir arkadaşlık ortamı gördüğünü söyleyerek, "Zaten yıllarca süper ligde oynadığımız arkadaşlarla bir araya geldik. Fiziki olarak hazır olmasak bile bir takıma fiziken hazır olmadan nasıl futbol oynanacağını sahada çok iyi gösterdik. İlerleyen maçlarda bu performansın üzerine koyup lige çok iyi başlayacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evine pencereden giren genç, hırsız sanılarak paniğine neden oldu

Bartın’da gece yarısı evine pencereden giren genç, paniğine neden oldu. Alarma geçen ve kapı kapı dolaşan polis ekipleri ise, gerçek ortaya çıkınca normale döndü.
Edinilen bilgiye Bartın Kemerköprü Mahallesi Ahçeloğlu Sokak’ta yaşayan ve ismi açıklanmayan bir genç, evin anahtarını evde unuttuğu için zemin katta bulunan dairesine pencereden girdi. Yoldan araçla geçen bir vatandaş ise durumdan şüphelenerek, 112 ihbar hattını aradı. Şahsın hırsız olabileceğini söylemesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve bekçi yönlendirildi. Ekipler kapı kapı dolaşarak, demir kapısı bulunan ve penceresi zemine yakın bina aradı. İhbarcı ile tekrar temasa geçen ekipler, yapılan görüşmenin ardından tarif edilen adresi buldu. Evin kapısını çalan ekipler, kapıya çıkan gençlerin ihbar edilen adreste yaşadığı ve anahtarı evde unuttuklarını öğrendi.
Çevredeki kapıları da çalan ekipler, gençlerin kimliklerini alarak gençlerin genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunu yaptı. Kontrollerde olumsuz bir durumun çıkmaması ve gençlerin söylemlerini komşularının da doğramasının ardından ekipler normale döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin