Yılmaz, Başkanlar Kurulu Toplantısını Değerlendirdi - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Ağustos, 2015 14:56 tarihinde yayınlandı
0
0

Yılmaz, Başkanlar Kurulu Toplantısını Değerlendirdi

Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz, 24-27 Ağustos 2015 tarihleri arasında 65 Şubenin katılımı ile Sarıyer Belediyesine ait Kilyos Sosyal Tesislerinde yapılan Başkanlar Kurulu toplantısına katıldıklarını belirterek, yapılan toplantının verimli geçtiğini söyledi
Toplantı hakkında değerlendirmelerde Türkiye sakatlar Derneği Karabük Şube Başkanı Muhittin Yılmaz; “Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi olarak genel merkezimizin 24 – 27 Ağustos 2015 tarihlerinde İstanbul Sarıyer Belediyesi’nin Kilyos’ta bulunan sosyal tesislerde düzenlemiş olduğu 30. Dönem 2. Başkanlar kuruluna katıldık. Başkanlar kurulumuza 65 Şube Başkanımız katıldı ve yapılan toplantılar derneğimize çok yarar sağlamıştır. Öncelikle gündem maddeleri olan engellilerin kayıp hakları ve derneğimizin bağlı olduğu federasyon ile konfederasyonların durumu tartışıldı. Gündeme tüm şubelerimizin faaliyetleri de eklendi. Türkiye Sakatlar Derneği Karabük Şubesi olarak faaliyetlerimizi ve sorunlarımızı dile getirdik. Şehir şehir, kapı kapı gezip engellileri istismar eden dergi, boyama kitabı vb. ürünlerin satışını yapanların önlenmesi için çalışmalar yapılmasını dile getirdik. Ayrıca, Ulusal bazda engellilerin hak kayıpları tartışıldı. Mesela sakatlık maaşlarının kesilmesi, engellilerin sağlık kurulu raporlarında yaşadıkları hak kayıpları gündeme getirildi. Ayrıca ülkemizde devam eden terör olayları kınandı ve bir an önce barış ortamını sağlanması temenni edildi. Başkanlar kurulumuz ile ilgili sonuç bildirgemiz genel merkezimiz tarafından kamu oyununa duyurulacaktır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin