Yılmaz: "Algıcılara İtibar Etmeyin" - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:25
Güneş 06:50
Öğle 13:03
İkindi 16:25
Akşam 19:06
Yatsı 20:25
İftara son --:--
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2022 13:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Yılmaz: “Algıcılara İtibar Etmeyin”

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Kenan Yılmaz,  “Algı operasyonları ile Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinin baltalanmaya çalışılması ve Kardemir işçisinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hareketlerin asla sonuca ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekir” dedi.

Genel Başkan Yunus Değirmenci’nin Karabük’e yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’nin Karabük’e yaptığı ziyaretin KARDEMİR işçisinin birlik ve beraberliğini bir kere daha gösterdiğini ifade ederek,  “Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin Karabük ziyareti, başta Kardemir işçisinin birlik ve beraberliğini bir kere daha göstermiştir.

Genel Başkanımızın yaptığı bir dizi ziyaretler, Özçelik İş Sendikası’nın Karabük’te ne denli önemli bir yapıtaşı olduğunu da ortaya koymuştur.

Başta Kardemir çalışanları olmak üzere, üyelerimizin hak ve çıkarları ile kazanımlarını ancak güçlü bir sendika gerçekleştirebilir. Güçlü sendika için de tam bir bütünlük en önemli şarttır. Biz de bu birlikteliğimiz ile bütünlüğümüzü Sayın Genel Başkanımızın geriye bakmadan, ileriye dönük yürüme istikrarı ile korumaktayız.

Sayın Genel Başkanımızın Karabük ziyareti sonrasında, bir internet haber sitesinde 2013 yılında metal işkolundaki sendikalar arası mücadelelerin olduğu zaman yapılan konuşma videosunu sanki şimdi yaşanmış gibi yayınlanmasının ne kadar etik olmadığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Dokuz yıl önce yapılan bir konuşmanın, daha yeni olmuş algısı içinde kaleme alınması ve videoya yer verilmesi iyi niyetler kapsamı dışında olduğu görülmektedir.

Bu tür eskimiş algı operasyonları ile Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinin baltalanmaya çalışılması ve Kardemir işçisinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hareketlerin asla sonuca ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekir.

Özçelik İş Sendikası içinde birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlar, en büyük kötülüğü işçiye, emekçiye yapmak için çaba sarf ettiklerini bilmelidirler.

Sayın Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinde bizi yalnız bırakmayan başta Kardemir çalışanları olmak üzere, misafirperverliklerini esirgemeyen ziyaret ettiğimiz kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür ederiz” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq2 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
18 Mart, 2026 13:05 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sosyal hizmetler mobil araçla vatandaşın ayağına gidiyor

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, vatandaşlara daha hızlı ve etkin hizmet sunmak amacıyla başlattığı saha çalışmalarına mobil sosyal hizmet aracıyla devam ediyor. İl merkezinde gerçekleştirilen uygulama kapsamında ekipler, sahada vatandaşlarla birebir temas kurarak devletin sunduğu imkanları yerinde anlattı.

Yürütülen çalışmalarla, sosyal hizmetlere erişimin kolaylaştırılması, rehberlik ve danışmanlık faaliyetlerinin ayakta sunulması ve kamu hizmetlerinin daha görünür hale getirilmesi hedeflendi. Mobil araç çevresinde oluşturulan bilgilendirme noktalarında vatandaşlara, Bakanlık bünyesindeki sosyal yardımların yanı sıra aile danışmanlığı, çocuk, kadın, engelli ve yaşlılara yönelik hizmet modelleri hakkında kapsamlı bilgiler verildi.

Saha ziyaretleri sırasında ekipler, ihtiyaç sahiplerinin durumunu yerinde tespit ederek gerekli başvuruları anında aldı. Vatandaşlar, ilgili hizmet birimlerine yönlendirilerek süreçlerin hızlı ve etkin bir şekilde ilerlemesi sağlandı.

Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla sosyal hizmetleri sahaya taşımaya ve toplumun her kesimine ulaşmaya kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin