Karabük Postası tarafından
04 Ağustos, 2022 13:54 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Yılmaz: “Algıcılara İtibar Etmeyin”

Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı ve Hak-İş Konfederasyonu İl Başkanı Kenan Yılmaz,  "Algı operasyonları ile Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinin baltalanmaya çalışılması ve Kardemir işçisinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hareketlerin asla sonuca ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekir" dedi. Genel Başkan Yunus Değirmenci'nin Karabük'e yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Yılmaz, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci'nin Karabük'e yaptığı ziyaretin KARDEMİR işçisinin birlik ve beraberliğini bir kere daha gösterdiğini ifade ederek,  "Genel Başkanımız Yunus Değirmenci’nin Karabük ziyareti, başta Kardemir işçisinin birlik ve beraberliğini bir kere daha göstermiştir. Genel Başkanımızın yaptığı bir dizi ziyaretler, Özçelik İş Sendikası’nın Karabük’te ne denli önemli bir yapıtaşı olduğunu da ortaya koymuştur. Başta Kardemir çalışanları olmak üzere, üyelerimizin hak ve çıkarları ile kazanımlarını ancak güçlü bir sendika gerçekleştirebilir. Güçlü sendika için de tam bir bütünlük en önemli şarttır. Biz de bu birlikteliğimiz ile bütünlüğümüzü Sayın Genel Başkanımızın geriye bakmadan, ileriye dönük yürüme istikrarı ile korumaktayız. Sayın Genel Başkanımızın Karabük ziyareti sonrasında, bir internet haber sitesinde 2013 yılında metal işkolundaki sendikalar arası mücadelelerin olduğu zaman yapılan konuşma videosunu sanki şimdi yaşanmış gibi yayınlanmasının ne kadar etik olmadığını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Dokuz yıl önce yapılan bir konuşmanın, daha yeni olmuş algısı içinde kaleme alınması ve videoya yer verilmesi iyi niyetler kapsamı dışında olduğu görülmektedir. Bu tür eskimiş algı operasyonları ile Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinin baltalanmaya çalışılması ve Kardemir işçisinin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik hareketlerin asla sonuca ulaşamayacağını herkesin bilmesi gerekir. Özçelik İş Sendikası içinde birlik ve beraberliği bozmaya çalışanlar, en büyük kötülüğü işçiye, emekçiye yapmak için çaba sarf ettiklerini bilmelidirler. Sayın Genel Başkanımızın Karabük ziyaretinde bizi yalnız bırakmayan başta Kardemir çalışanları olmak üzere, misafirperverliklerini esirgemeyen ziyaret ettiğimiz kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür ederiz" dedi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin