Reklam
Reklam

Yılın Son Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Aralık, 2022 14:55 tarihinde yayınlandı
0

Vatandaşların istek, şikâyet ve önerilerini dile getirdikleri Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan “Halk Günü” nün 2022 yılı son toplantısı  Vali Fuat Gürel başkanlığında gerçekleştirildi.

Vatandaşlar ile tek tek görüşerek kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü için kurum ve kuruluş müdürlerine talimatlar veren Vali Fuat Gürel, “Devlet olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Her türlü sorunlarınızda kapımız sizlere her zaman açık.” diye konuştu.

Yapılan açıklamada; “Her hafta düzenli olarak yapılan “Halk Günü” toplantısına iştirak etmek isteyen vatandaşlarımızın Çarşamba günleri saat 09.00’da Valilik Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir” denildi. (Halil Kızılyer)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin