Reklam
Reklam

YGS’ye Girecek Öğrencilere 15 Dakika Uyarısı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mart, 2017 14:15 tarihinde yayınlandı
0

 

12 Mart Pazar günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek olan YGS sınavı öncesinde ÖSYM Karabük İl Sınav Koordinatörlüğü  sınava girecek olan adayları sınava geç gelmemeleri konusunda uyardı.

Bu sene ilk kez uygulanacak olan YGS sınav salonlarına 09:45’ten sonra gelen adaylar alınmayacak. Yani adayların en genç 15 dakika öncesinde sınava girecekleri salonda hazır bulunmaları gerekiyor.

ÖSYM İl Sınav Koordinatörlüğü tarafından yapılan açıklamada; 12 Mart 2017 Pazar günü tek oturumda yapılacak olan 2017 Yükseköğretime Giriş Sınavında adayların sınava girebilmeleri için, sınavın başlama saatinden 15 dakika önce sınav binalarına alınma işlemleri tamamlanacaktır. Adaylar, saat 09:45’ten sonra kesinlikle sınav binalarına alınmayacaklardır. Sınavdan en az 1 (bir) saat önce sınavın yapılacağı bina önünde hazır bulunmaları sınav salonlarına zamanında alınabilmeleri açısından son derece önemlidir. Sınava girecek tüm adaylara duyurulur” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Okul sporları minik kızlar hentbol il birinciliği sona erdi

Okul sporlari minik kizlar hentbol il birinciligi sona erdi
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
17 Haziran, 2026 11:33 tarihinde yayınlandı
0 0

Okul Sporları faaliyet programı kapsamında düzenlenen Minik Kızlar Hentbol İl Birinciliği müsabakaları, büyük heyecana ve çekişmeli karşılaşmalara sahne olarak tamamlandı.

İl genelinden okulların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada minik sporcular, centilmence mücadele ederek yeteneklerini sergiledi. Karşılaşmalar sonunda Ünsal Tülbentçi İlkokulu il birinciliğini elde ederken, Kurtuluş İlkokulu ikinci, Şehit Adem Yavru İlkokulu üçüncü ve Altın Safran İlkokulu dördüncü sırada yer aldı.

Dereceye giren takımların kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edilirken, organizasyona katılan tüm sporcular, öğretmenler ve okul yöneticileri gösterdikleri emek ve performans nedeniyle tebrik edildi.

Yetkililer, okul sporlarının çocukların fiziksel gelişimlerinin yanı sıra takım ruhu, disiplin ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sunduğunu belirterek, sporun birleştirici gücüyle geleceğin başarılı sporcularını yetiştirmeye devam edeceklerini ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin