Karabük Postası tarafından
12 Nisan, 2023 11:44 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

Yerli otomobil ile alay eden CHP’li başkana eşekli cevap

Zonguldak'ın CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, yerli otomobilin fabrikasız şekilde üretildiğini öne sürüp alay edince eleştiri yağmuruna tutuldu. ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu'da daha önce eşek paylaşımı nedeniyle gündeme gelen CHP'li Kantarcı'ya, "Aklı eşekte olanın nesine Togg. Sen eşekle takılmaya devam et. Biz Togg'a bineriz sende eşeğe" cevabını verdi. Türkiye'nin yerli otomobili olan Togg'un ilk siparişleri teslim edilmeye devam ediyor. CHP'li Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı ise sosyal medyadan yerli otomobilin fabrikasız şekilde üretildiğini öne sürüp, "Japon İstihbaratı komple Türkiye'ye yerleşmiş. Nasıl fabrikasız otomobil yapıyorlar diye araştırıyorlarmış" paylaşımında bulundu. Kantarcı'nın paylaşımının ardından çok sayıda kişi Belediye Başkanının hesabının çalınmış olabileceğini, fabrikanın inkar edilmesinin doğru olmadığı cevabını verdi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise "Arkadaşa fabrikayı gösteriyoruz fabrikanın içi nerde diyor. İçini gösteriyoruz üretim bandı diyor. Üretim bandından araba çıkıyor tır sevkiyatı diyor. Daha neler bulacak kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş", başka bir kullanıcı ise "Başkanım sosyal medya hesabını mı çaldılar" şeklinde yorum yaptı. Daha önce Millet İttifakı adayı İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 6'lı masayı terk edip yeniden geri dönmesi üzerine "Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş" yorumu yapan Kantarcı, büyük tepkiler aldı ve sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade etti. Eşek paylaşımıyla gündeme gelen Kantarcı'ya Zonguldak Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Nejdet Tıskaoğlu yine eşekle cevap verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Togg'un fabrikasını gezdiği videoyla Kantarcı'ya cevap veren Tıskaoğlu, "Vermeyince Mabut, neylesin Sultan Mahmut. Göz görmeyince, beyin idrak etmeyince bu davranışlar gayet normal. Eşeği analiz etmekle uğraştığının onda biri kadar yerli ve milli olan Togg’u analiz edebilseydin Bursa’da ki üretim fabrikasını görme imkanın olurdu. Gerçi aklı eşekte olanın nesine Togg. Sen eşekle takılmaya devam et. Biz Togg’a bineriz sende eşeğe" ifadelerine yerv erdi.
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Otomobil yol çalışması için alternatif açılan yoldan şarampole uçtu, 3 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinin Filyos istikametinde meydana gelen trafik kazasında şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araba yoldan çıkarak şarampole uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı. Kazanın akabinde gruplar yönlendirildi.
Edinilen bilgiye nazaran kaza, akşam saatlerinde ilçenin Çömlekçi-Derecikören köyü Filyos istikametinde meydana geldi. Savlara nazaran, Saltukova tarafından Filyos beldesinde seyir halinde olan R.K. yönetimindeki 01 UEJ 11 plakalı araba, yol çalışması nedeniyle alternatif olarak açılan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle birlikte şarampole uçtu.
Kazada şoför ve araç içinde olan şimdi isimleri öğrenilemeyen iki yolcu yaralandı. Kazanın etraftaki araç şoförleri tarafından fark edilmesiyle birlikte olay yerine 112 Acil Sıhhat ve jandarma grupları sevk edildi. Sıhhat takımları tarafından yaralılara olay yerinde birinci müdahaleleri yapılmasından sonra ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı öğrenildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.