blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Kasım, 2024 15:18 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Yerinden çıkan mazgal ve başıboş at trafiği tehlikeye attı

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde kara yolunda sürücüler için tehlike oluşturan mazgal vatandaş tarafından düzeltilirken caddede koşan at ise trafiği tehlikeye attı.
Emek Kavşağı ışıklarında bulunan ve yerinden çıkan mazgallardan biri sürücüler için risk oluşturdu. Bir otomobildeki yolcu kırmızı ışık yandığı sırada inerek mazgalı düzeltti.
Öte yandan Sadri Artunç Caddesinde de başıboş bir at koşarak ilerledi. Trafiği tehlikeye atan at bir sürücü tarafından cep telefonu kamerası ile görüntülendi.

blank

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da fırtına, elektrik tellerini kopardı, binanın çatısını uçurdu

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde tesirli olan fırtına sebebiyle elektrik telleri koparken, bir binanın çatısı uçtu.
Meteoroloji’nin fırtına ve kuvvetli yağış ihtarında bulunduğu Kastamonu’da sağanak ile birlikte kuvvetli rüzgar tesirli oldu. Tosya ilçesinde tesirli olan fırtına sebebiyle Bahçelievler ve Dilküşa mahallelerinde elektrik telleri koptu. Elektrik tellerinin kopması sebebiyle ilçede elektrik kesintisi yaşandı.
Tosya’da tesirli olan bu sert hava olayının akabinde takımlar, arıza giderme ve hasar tespiti için alana çıktı. Fırtına sebebiyle bir binanın uçan çatısı yola düştü. Olayda baht yapıtı can kaybı ya da yaralanan olmadı. Rüzgar sebebiyle bir iş yerinin camları ise ziyan gördü.

Bizi sosyal medyadan takip edin